Cumartesi, Haziran 18, 2016

Çubukluspor'da futbol okulu kayıtları devam ediyor




İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çubukluspor'da futbol okulu kayıtları devam ediyor.Selim Közen,Lokman Balcı,Ramazan Sökmez ve Eyüp Aktaş gibi deneyimli ve kariyerleri şampiyonluklarla dolu antrenörler yönetiminde eğitim veren Çubukluspor Futbol Okulunda okulların tatile girmesiyle birlikte kayıt döneminde yoğunluklar yaşanıyor. 
Son 2 gün içerisinde yaklaşık 15 futbolcu adayının kayıt yaptırdığı futbol okulunda çalışmalarda devam ediyor.
Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-14:00 saatleri arasında eğitime devam eden futbol okulunda eğitim çalışmaları ilerleyen günlerde hafta içine kaydırılacak.
Futbol okulu kayıtlarıyla ilgili bilgi veren antrenör Ramazan Sökmez "Alt yapı eğitimi konusunda en gözde kulüplerden birisiyiz.Yoğun bir taleple karşı karşıyayız.Bir çok semtten çocuklar futbol okulumuza başvuruyorlar. Alt yapıda verdiğimiz eğitimin kalitesi belli.Alt yapımızdan yetişip takımlarımızda lisanslı olarak oynayan oyuncularımız başta Beşiktaş olmak üzere bir çok kulübe transfer oluyor.Alt yapı takımlarımız her yıl 4-5 kategoride şampiyon oluyorlar.Türkiye Şampiyonalarına gidiyorlar.Tüm çocuklarımızı Çubukluspor ailesine katılmaya davet ediyoruz "diyerek sözlerini sona erdirdi.
HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....