Pazartesi, Aralık 21, 2015

Dudullu'dan liderliğe devam


TFF Kadınlar 3.Lig'de Dudullu Stadı'ndaki mücadelede Dudulluspor kızları 1453 Maltepe Gençlik karşısında sahadan farklı galibiyet ile ayrıldılar.

Aziz Mahmut Gölebatmaz, Mehmat Esen ve Mesut Öcal hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada genel olarak oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Dudulluspor, 16.dakikada Elif’in golü ile öne geçti. 41.dakikada Melisa farkı ikiye çıkarttı. Golün ardından Maltepe ekibinden Yasemin kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. İlk yarı 2-0 yeşil beyazlıların üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Dudulluspor 46.dakikada Cansel’in takipçiliğinin getirdiği golün ardından iyice rahatladı. Gaye’nin 58.dakikada soldan kendisi girerek kaydettiği gol skoru 4-0’a taşıdı. Maç bu şekilde sona erecek diye düşünülürken, 90.dakikada sahneye çıkan Kübra sonucu 5-0 olarak belirleyen golü kaydetti.

Bu galibiyet ile puanını 18’e yükselten Dudulluspor maç fazlası ile liderliğini sürdürdü. Önümüzdeki hafta sonunda Ümraniye ekibi Çerkezköy deplasmanında 1923 Çerkezköy ile karşılaşacak. 1453 Maltepe ise evinde Fatih Vatanspor'u konuk edecek.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....