Cuma, Mayıs 01, 2015

AKGÜN: KOCAELİ'DEN İYİ HABERLER BEKLİYORUM

Önceki gün Tepecikspor’un idmanını ziyaret eden ve takıma tatlı ikramında bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, takıma moral vermek için kendine kısa da olsa Tepecik Stadına gelerek zaman ayırmaya çalıştı. Oyuncuların idmanını izleyen ve takımın son durumu hakkında Teknik Direktör Enver Şen, takım kaptanı Kemal Özyurt ve golcüler Sinan Kurumuş ve Adem Çalık’tan bilgi alan Başkan Dr. Hasan Akgün, kendine verilen bilgeler ve oyuncuların istekli oluşundan dolayı memnuniyetini gizleyemedi. 



Biz hedefimizi koyduk, sıra sizde
Büyükçekmece Belediyesi olarak hedeflerine adım adım ilerlediklerini söyleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, takımın da aynı hedefe sadece futbolu düşünerek gitmesini istediğini söyledi. Dr. Akgün konuşsmasında şu sözlerine yer verdi, “Biz Belediye Başkanlığı olarak hedefimizi koyduk ve yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz şuydu, Büyükçekmece’yi Avrupa kenti yapacağız dedik ve bunda epey yol aldık ama Tepecik hariç. Çünkü buradaki yapılaşmalar bizleri şehircilik anlamında zorluyor. Zamanı geldiğinde Avrupa kentleri arasında erini alan Büyükçekmece’nin bir parçası olan Tepecik’te yerini alacaktır. Biz madem hedefimizi koyduk ve iyi işler yaparak yola devam ediyorsak şimdi sıra Tepecikspor olarak sizlerde hedefinizi koyarak bu işi yapmaya çaba gösterin. Benim hedefim Tepecikspor’da forma giymek ama büyük takımlarda futbol yaşantımı sürdürmek diyeceksiniz. Neden bir Fenerbahçe, bir Beşiktaş, bir Galatasaray, bir Trabzonspor ve ya bir başka Süper Lig takımı olacak diyerek bu işi yapacaksınız. Bu hedefe giderken de Tepecikspor’un başarılı olmasını sağlayacaksınız. 




Ne yapın eden maçı kazanın
Başkan Dr. Hasan Akgün, futbolcularla yaptığı konuşmayı şu sözleriyle noktaladı, “ Pazar günü deplasmanda Kocaeli Birlikspor karşısında ne yapın edin mutlaka maçı kazanın ve takımı ligde tutun. Eğer takımı ligde tutarsanız sizinde çevreniz genişleyecek çünkü burada takımı ligde tutarak inanılmaz bir başarıyı beraberinde getirmiş olacak. Müsabakanın başından itibaren kazanmak için ve üç puanı alarak takımı ligde bırakmak için gerekli hamlelerinizi yapın. 1-0 da olsa maçı kazanın ama işi sıkıntıya sokmamak için en az iki ve ya üç gol atarak bu işi bitirmenizi bekliyorum. Bu kulübü ligde tutun da önümüze bakalım ve sizlere gerekli desteği vererek bunun karşılığını ödemiş olalım. Büyükçekmece İlçesi, sizlerin başarılı olmanızı ve ligde kalmanızı bekleyecek. Bu beklentiye de sizlerin gerekli cevabı vereceğine adım gibi eminim. Benim ayağım uğurludur, bu uğurla sizlerin Kocaeli’den iyi bir neticeyle geleceğinize inanıyorum. Bu önemli maçta sizlere başarılar diliyor yolunuz açık ama dönüşünüz mutlaka ligde kalmış bir Tepecikspor olsun” dedi.



Futbolculara prim dopingi
Pazar günü deplasmanda tarihinin en önemli sınavlarından birine çıkacak olan Tepecikspor’da futbolculara bu önemli Kocaeli Birlikspor maçı öncesi Prim dopingi yapılıyor. Ligde kalmaları durumunda paralanacak olan futbolcular, bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Enver Şen gözetiminde sürdürüyor. Haftayı 2-0’lık Altay galibiyetiyle kapayan ve bu maçın morali ile Kocaeli Birlikspor maçına hazırlanan oyuncuları yöneticiler bir an olsun yalnız bırakmıyor. Ligde kalma adına büyük bir avantaj yakalayan yeşil-beyazlılarda Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, oyuncuların maçı kazanıp ligde kalmaları durumunda maddi anlamda destek vereceklerini söylemesi oyuncuları ayrı bir havaya soktu. Takımın idmanının ziyaret eden ve oyuncularla bol bol sohbet eden Başkan Dr. Hasan Akgün, Kocaeli Birlikspor ile oynanacak olan bu önemli maçı kazanmaları durumunda oyunculara gerekli maddi desteğin verileceğini söylemeden geçemedi. Bu konuşmasının ardından oyuncuların alkışları arasında stattan ayrılan Başkan Dr. Hasan Akgün, “Sizlerin zoru başaracağına inanıyorum. İnşallah Kocaeli’den iyi haberler alırız ve bizleri nasıl mutlu ederseniz bizlerde sizlere aynı mutluluğu yaşatırız” şeklinde konuştu.




HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.