Cuma, Mayıs 01, 2015

SİLİVRİSPOR'A ŞİMDİ DESTEK ŞART

Silivrispor geçtiğimiz hafta grupta şampiyonluk mücadelesinin en büyük adaylarından Ankara Demirspor takımıyla karşılaştı. Ankara’da maçı seyretmeyenler alınan skora da aldanmasınlar. 

Ankara’da maç 0-0’dayken bariz ciddi pozisyonlar bulduk eğer bunlardan birini değerlendirseydik maçın seyri tam tersine Silivrispor lehine dönebilirdi. 

Değerlendirilemeyen pozisyonların dışında 2 tane de yüzde yüz penaltı pozisyonu vardı ama hakem nedense bunları görmezden geldi. 

Verilmeyen penaltıların ardından talihsiz bir şekilde 2. devrenin başında gol yedik. Yediğimiz bu golü çıkarmaya çalışırken de farklı skor ortaya çıktı. Diğer maçların skorlarına göre kaybettiğimiz bir şey yok. Eğer bu hafta içeride oynayacağımız Erzurum maçını kazanırsak işimiz son haftaya kalmayabilir ve ben bu çocukların bu hafta bu maçı her ne kadar yönetimin istememesine rağmen kazanacaklarına canı gönülden inanıyorum. 

Ankara maceramıza gelelim biz. Silivrispor olarak bu maçın önemini hafta başından beri bilmeyen yoktur. Bana göre bu maçın önemini bir tek yönetim bilmiyordu! Çünkü onların bence çok da umurlarında değil.

Ankara’ya maç seyretmek yerine kendi keyiflerini ön planda tutmalarından belli. Ben bir tek başkanı gördüm Ankara maçında ve başka kimseyi de göremedim. Hadi siz önemsemiyorsunuz bari önemseyen taraftarlara biraz yardımcı olun, destek olun. 

Roman kardeşlerimizi herkes bilir hayatımızın rengidir onlar ve Silivrispor her şeyden önce gelir onlar için ve bunu da her maçta verdikleri destekle gösterirler. Dedim ya bu maçın önemini bildikleri için Ankara’ya gelmek istediler. 

Gelmek için roman kardeşlerimize öncü olan Savaş Kalaycıoğlu kardeşimiz kulüp başkanımızı arıyor ve 50 kişi Ankara’ya takımı desteklemeye gitmek istediklerini söyleyip bir tane otobüs talep ettiklerini iletiyor.  Bu talebe başkan yardımcı olamayacağını belirtiyor! Ya bu kadar saçmalık olabilir mi ve bunların bu davranışına inat Savaş kardeşimiz kendi çabalarıyla çözüyor ve sponsor bulup Ankara’ya takımı desteklemeye kendi imkanlarıyla gelip kendi imkanlarıyla dönüyorlar. 

Düşünün işte böyle bir maça yönetimin ve taraftarların verdiği önemi hadi hiçbir şey yapamıyorsun bari bu çocuklar Ankara’ya geldiğinde gidip çocuklara bir “hoş geldiniz” diyip “bir ihtiyacınız var mı yok mu” diye sorup yalandan da olsa gönül alabilselerdi keşke. 

Bunu bile yapamıyorsunuz yazık. Çok ayıp ben sürekli söylüyorum sayın başkan yanındaki insanlar bu işi beceremiyor. Sende iyi biliyorsun ama hala önlem almıyorsun ama dikkat et almadığını bu önlem yarın öbür gün siyasi altyapısı roman mahallesinde güçlü olan Özcan başkana yansımasın. Lakin gelinen noktada bu durum Özcan başkana yansıyacak gibi gözüküyor. 

Bu deplasmanda roman kardeşlerimize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a ve her zaman her konuda her yerde Silivrispor denince her şeyini veren eski başkanlarımızdan Akgün Duru’ya ayrıca Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan ile birlikte Kamil Kalaycioğlu’na çok teşekkür ediyorlar. 

Evet, bu hafta belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız şayet Erzurum’u yenersek büyük ihtimalle Play-Off’ara kalacağız. 

 Buradan bütün taraftarlarımıza sesleniyorum işinizi gücünüzü bırakın bu hafta stadı doldurun. Çünkü bu maçın telafisi yok ayrıca bu hafta gördükleri muameleden dolayı maça gelmeyip yönetime tepki vereceklerini söyleyen roman kardeşlerimize sesleniyorum yönetimin yaptığını bu takım için her şeylerini veren futbolcu kardeşlerimize yansıtmayın. 

Futbolcu kardeşlerimizin size ihtiyacı var ben inanıyorum ki Savaş kardeşim bu hafta sonu mahalleyi toplayıp stattaki yerlerini alıp takımı destekleyeceklerdir.

Son sözüm yönetime gerçekten bu işi yapamıyorsunuz! 
Eğer bir yönetici cebinden 100 lira veremiyorsa bu işi bıraksın ya!
Bedavadan reklamınızı yapıyorsunuz sonrada gelip orda protokolde bir şey yapmış gibi oturuyorsunuz ayıp ya vallahi ayıp bu haftada gelirsiniz başköşeleri kaparsınız bilmeyenlerde sizi bir şey zannederler neyse ben bunlara artık yazacak bir şey bulamıyorum maçta görüşmek üzere kalın sağlıcakla arkadaşlar…

YAZI: HÜSEYİN YAŞAR

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.