Perşembe, Mart 19, 2015

VEFA’DA TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİĞİ


Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Vefa’da Şeref Özşan görevinden istifa etti. Yeşil-beyazlıların yeni Hocası da belli oldu.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda oynanan 8 maç sonunda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 8.sırada yer alan yeşil-beyazlılarda, dün Beşyüzevler karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Şeref Özşan görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz haftalarda yine görevinden istifa eden ancak 1 hafta sonra yeniden görevinin başına dönen tecrübeli teknik adamın istifası Vefa Spor Kulübü Yönetim tarafından kabul edildi.

Yeni Hoca belli oldu
Vefa Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada "Takımımızın başına Numan Uludere getirilmiştir. Yeni Hocamız yarın takımımızın başında ilk antrenmanına çıkacaktır. Ayrıca, Kulübümüzün forması Profesyonel Liglerde başarıyla giymiş ve çok sevilen Nejat Barut da Teknik ekibimize katılmıştır. Yeni Hocalarımızla birlikte beklediğimiz çıkışı yapacağız ve Vefa, sezon sonunda hedeflediği yerde olacaktır" denildi.


Numan Uludere kimdir?
1965 İstanbul doğumlu Numan Uludere, Yücespor, İstanbul Özel İdare İhtisas, Küçükçekmece, Zeytinburnu Hürriyetspor ve Vardarspor formaları giymiş, Kastamonuspor, Karagümrük, Malatyaspor, Bayrampaşa, Tepecik A.Ş, ve Alanyaspor’da Antrenörlük yapmıştı.

Nejat Barut kimdir?
Vefa’da futbol başlayan Edirne doğumlu Nejat Barut 49 yaşında. 15 defa çeşitli kategorilerde Milli formayı giyen Barut, Eskişehirspor, Konyaspor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, İstanbulspor A.Ş, Aydınspor, Nişantaşı, Gönenspor, Vefa ve Yıldırım Bosna’da oynamıştı. 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

7 yorum:

Adsız dedi ki...

HOCA KOVMAKLA İŞLER DÜZELSEYDİ VEFA PTT 1.LİG DE OLURDU 5 SENEDE

Kadikoylost dedi ki...

Aynen öle kardeş

Adsız dedi ki...

Hocaya ne gerek var zaten başkan tribünden müdahale ediyor takıma

Adsız dedi ki...

arkadaşlar doğru söylüyorsunuz,fakat başka bir nüans'var göremiyorsunuz.Hocalar gidiyor geliyor yardımcıları ile beraber.nedense Kaleci Hocası değişmiyor,Bence asıl neden bu birde bunu denesek,Her şeyin düzeleceğini düşünüyorum Saygılarımla.

8 dedi ki...

Huseyin hocayi yemeye calismayin burdan :) vefanin bu sene 3.4 macini izledim Playoff ta. Her degisiklikten sonra kulubeyi arayan bir baskan var. Ilhan cavcav gibi kadroya ve degisikliklere müdahale ediyor. Vefa amatorun Tepecik sporu oldu kac hoca gidip geldi sonuc 0 . Okadar paraya ve camiaya yakışmayan yerde en azindan bi playout oynasin sonrasi kismet.

bakirkoylü dedi ki...

Vefa takimi 2 galibiyet alsa zaten potaya girecek ama bir turlu alamiyor. Demek ki futbolcularin uzerinde buyuk baski var. Bunun baska aciklamasi yok. Baskan 3 hafta demec vermesin 1 ay kulube ugramasin ben eminim vefa 4te 3ü garanti kazanir 1 de berabere bitirir.cunku kaliteli ve tecrubeli ayaklara sahip kadrolari var. Iyi bir vefa playyoflara renk katar.
Sevgiler :)

Adsız dedi ki...

TEKNİK EKİBİ YOLLADIĞIN ZAMAN HÜSEYİN HOCAYI DA YOLLAYACAKSIN O TEKNİK EKİPTE DEĞİL Mİ?

İstanbul 2. Amatör Lig 11 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...