Cuma, Aralık 05, 2014

REŞİTPAŞASPOR'DA KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta zor günler geçiren Reşitpaşaspor, sahasında İstanbul Kastamonuspor’a da mağlup olarak kötü gidişata dur diyemedi.1-2



Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 6.dakikasında Emre’in kafa ile indirdiği topa Engin Varol vurdu savunmaya çarpan top kornere gitti. Reşitpaşaspor’da Ozan’ın uzun gönderdiği topu Kadir kontrol etti ve kaleci Ali Osman rakibinin açısını daraltarak topun kontrolünü ele geçirdi. 

Enteresan bir gol17.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Engin Varol ortasını yaptı. Kaleci Ahmet altıpasın içerisinde topu yumrukladı. Hava yükselen top kale önüne doğru inişe geçti. İstanbul Kastamonuspor forveti Emre ile Reşitpaşasporlu kaleci Ahmet ve Serkan’ın içerisinde olduğu pozisyonda kaleci Ahmet topu yumruklayarak kendi kalesine gönderdi.



Kaleci talihsiz bir şekilde sakatlandı
20.dakikada Reşitpaşasporlu İlyas’ın sol kanattan süreklediği atakta kaleci Ali Osman topun kontrolünü ele geçirdikten sonra bir sakatlık geçirdi. Çenesine bir darbe alan kaleci oyuna devam edemedi ve Hasan’a eldivenleri bıraktı. 30.dakikada İstanbul Kastamonuspor savunmasında Fatih de sakatlanarak oyun dışında kaldı.

Atamayana atarlar…
45+2.dakikada sol kanattan Muhammed’in aktardığı topa yakın mesafeden Zülküf ayak içiyle vurdu ama top çerçeveyi bulmadı. Kaçan net pozisyondan sonra Reşitpaşa beraberliği yakaladı. 45+3.dakikada sağ kanatta Umut ceza sahası içerisine girdiği pozisyonda düştü ve kalktı pasını aktardı. İlyas topun gelişine ayak içiyle düzgün bir şut atarak skorda eşitliği sağladı. Devre bu golle sona erdi.



İkinci yarıda 49.dakikada Kadir’in sağ kanattan ortasında ceza sahası içerisinde Umut yere düşerken pasını aktardı. İlyası’ın yakın mesafeden şutunu Hasan çelmeyi başardı. 52.dakikada sol kanattan Muhammet’in ortasında Engin Varol boş pozisyonda şutunu attı ama top savunmaya çarptı. 61.dakikada Emre’nin sol kanattan pasında Engin topu kontrol ettikten sonra Zülküf’e topu aktardı. Zülküf’ün yakın mesafeden şutu auta gitti.

Zülküf bu kez attı
65.dakikada Emre sol kanattan ceza sahası içerisine yerden pasını aktardı ve topun gelişine Zülküf vurdu ve bu kez skoru değiştirdi.1-2 66.dakikada Reşitpaşaspor’da Umut ikinci sarı karttan ihraç edildi.

Penaltı itirazları
70.dakikada orta alandan Reşitpaşaspor’da Serkan serbest vuruşu kullandı. Ceza sahası içerisine top iniş halindeyken Emre’nin topa elle oynadığı yönünde Reşitpaşasporlu futbolcular itiraz etti ama Hakem oyunu devam ettirdi.






Hasan’dan üst üste güzel kurtarışlar
74.dakikada Reşitpaşaspor’da Ali’nin sol çaprazdan etkili şutunu Hasan uçarak topu köşeden çıkardı. Kullanılan köşe vuruşunda Ali ortayı yaptı. Onur’un kafa vuruşunu Hasan bir kez daha topu çeldi.

80.dakikada Muhammed’in pasında Engin ceza sahası üzerinde topu kontrol edip şutunu attı ve top yan direkten oyun alanına döndü. Karşılaşmanın sonuna eklenen sürede de skor değişmeyince İstanbul Kastamonuspor deplasmandan 2-1 galibiyetle döndü ve 24 puana yükseldi. Reşitpaşaspor ise 11 puanda kaldı.

STAT: Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı
HAKEMLER: İsmail Akbulut,  Hüseyin Sönmez Kumral, Eryiğit Köleoğlu
REŞİTPAŞASPOR: Ahmet, Servet, Serkan, Onur, Yunus, Ahmet Çolak(Dk.58 Özer), Umut, Asafcan, Kadir, Ozan, İlyas(Dk.69 Ali)
İSTANBUL KASTAMONUSPOR: Ali Osman(Dk.22 Hasan), Aykut(Dk.81 Kaan), Hakan, Fatih(Dk.30 Zülküf), Hamza, Özcan, Muhammet, Engin, Emre, Engin Varol, Muhammed
GOLLER: Dk.45+3 İlyas / Dk.17 Ahmet(kendi kalesine), Dk.65 Zülküf
SARI KARTLAR: Dk.31 Ahmet Çolak, Dk.57 Umut, Dk.81 Servet, Dk.90 Ahmet, Dk.90+4 Serkan/ Dk.62 Hamza, Dk.90+2 Emre
KIRMIZI KART:  Dk.66 Umut (Reşitpaşa)

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
















Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.