Cuma, Aralık 12, 2014

'ZİRVEYE OYNAYAN TAKIMLARA KARŞI DAHA İYİ KONSANTRE OLUYORUZ'

Lider Çengelköyspor A.Ş. Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta zirve takipçisi Kocaelispor ile yarın 13:30 Beylerbeyi Stadında kozlarını paylaşacak. Takımın tecrübeli ismi Ali  Emre Erhal, bu maç öncesinde düşüncelerini dile getirdi.


25 yaşındaki oyuncu, önemli bir maç yapmamız gerekeni biliyoruz. Kendi futbolumuzu aksatmadan oynadığımız sürece kazanan biz oluruz. Zirveye oynayan ekiplere karşı iyi konsantre oluyoruz. Şu an takımımızda moraller yerinde. O yüzden Kocaelispor maçında da iyi bir oyunla 3 puan alacağımızı düşünüyorum dedi. Cumartesi günü Beylerbeyi Stadında taraftarlarımızın da tribündeki yerlerini almalarını arzuluyoruz. Onların desteğini hissedersek maça daha iyi konsantre olabiliriz.





Performansı ile ilgili konuşan oyuncu, her hafta artan bir form grafiğim var. Ama yine de tam olarak istediğimi gösterebilmiş değilim. Bunun için de daha özverili bir şekilde çalışıyorum.  Allah sakatlık kaza bela vermezse elimden gelen en iyi performansı sergileyerek takımıma katkı sağlamaya çalışacağım.




Çengelköyspor A.Ş. formasıyla çıktığı 10 karşılaşmada 10 kez ilk 11'de sahaya çıkarken, bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti.

HABER: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

Çağlayan Gençlerbirliği moral buldu

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta Çağlayan Gençlerbirliği deplasmanda Hasköyspor'u 5-0 mağlup etti.