Pazartesi, Ekim 20, 2014

Dawkns_in arkadasi İLE GEÇEN HAFTANIN FOTOĞRAFI

Dawkns_in arkadasi olay yerinden bildiriyor!!! Hepinizin günlerdir merakla beklediği, bilgisayar başında mandalina yerken keyifle okuyacağınız, “dawkns_in arkadasi’yla geçtiğimiz haftanın fotoğrafı” köşemize hoş geldiniz.
Yayında ve yapımda emeği geçen, başta Efkan Bucak beyefendi olmak üzere, sayın Öner Yığrık, Erdem G., Erhan Harput, Selim Demirer ve tüm Yerel Futbol ekibine,
Bizden değerli yorumlarını esirgemeyen sayın Ayaztepeliler, felix, laz kızı, küçükköylüüü, günal genç, yalnışıdüzeltenadam, oscar, yüksel, endd, oflu, enis mehmet fırat, sarıyerli, arif, erkan ve … ya,
Yılların eskitemediği sağ bek Sergen, Çıksalınlı stoper Kene Osman, efsane kaleci Eyüp, sahakomiseri16, Bursalı Kenan, Cafer, Tiko, Toto ve Küçük Sami’ye sonsuz selamlar …
—Okuyacağınız paragrafta Sanal Reklam uygulaması vardır—
Dawkns_in arkadasi bertaraf olmak uğruna takındığı, dürüst ve tarafsız yorumculuk anlayışı, sizlerden aldığı destek ve özgüven ile amatör futbola ışık tutmayı kendine görev edinmiştir… Bu bağlamda —www.twitter.com/dawknsnarkadasi —adresine yorum, görüş, eleştiri, çamur, sallama vs gibi her türlü tiviti atabilirsiniz.
—Okuyacağınız paragrafta Sanal Reklam uygulaması vardır—
Ve şimdi bir önceki hafta yaptığımız tahminler ışığında Sal’da 7, Bal’da 4. hafta maçlarını analiz edelim…
1- Ortaköy: 5 -Silivri Alibey: 0
                Dawkns_in arkadasi takipte,
Ortaköy takımı beklentimi, güvenimi ve tahminimi boşa çıkarmayarak Alibey’i rahat geçti. Sağ kanattan Mert ve Sercan mükemmele yakın bir performans ortaya koydular. Silivri Alibey yol yorgunu muydu neydi bilemiyorum -sonuçta seferi sayılırlar, farzları da 2 rekat kılmışlardır- çok kötü bir performans ortaya koyarak koltuğunu devretti.
Beni galibiyet eğlencesine davet etmeyen Ortaköy takımına da ayrıca teessüflerimi sunarım. Yakıştı mı sizin gibi köklü bir camiaya bu davranış? İki kap yemeği çok gördünüz bana!
Dawkns_in arkadasi naif ve kibar tutumundan asla taviz vermeyecektir.
2 -Küçükköy : 2- Alemdağ: 2
                dawkns_in arkadasi seyircisiz maçta!
Küçükköy komik bir kararla kazandığı penaltıyı kaçırdığı, Alemdağ’ın 10 kişi kaldığı, hocasının atıldığı ve garip hakem kararlarının olduğu müsabakadan 3 puan çıkaramadı. Alemdağlı Tolga beklentinin uzağındaydı. Santrafor Ersin iyi günündeydi. 20. dakikada oyuna girdikten sonra Barışcan, ikinci yarı oyuna girip skoru etkileyen Burak ve Sercan Küçükköy’ün iyileriydi.
Hakem tartışmalı kararları ile maça damga vurdu ama maç seyircisiz olduğu için kimse göremedi.
Alemdağ ise 2-0 öne geçtiği ve rahat götürdüğü maçta galibiyet nasıl galibiyet alamadığını kara kara düşürüyordur şimdi. Bu grupta zirvedeki tüm takımlar puan kaybetti.
ve dawkns_in arkadasi tüm yasaklara, engellemelere ve zorlamalara rağmen maçı stadın üzerinden özel helikopterinden takip etti.
3- Feriköy:1-İst. Kastamonu:0
                dawkns_in arkadasi sukut-u hayal içinde!
Maçı takip eden kardeşlerimizden aldığımız bilgiler, Yerel Futbol’un detaylı haberinden ayıkladığımız ipuçları ışığında tahmin ettiğimiz gibi maç İst. Kastamonu hakimiyetinde giderken 90. dakikada Feriköy 3 puana uzanmış. Zirvedeki tüm takımların puan kaybettiği haftada bu grupta seyrettiğim en tempolu takım olan İst. Kastamonu fırsatı değerlendirmeliydi. Haftaya Hasköy-Feriköy maçı, Hasköy’ün yenilmesi ve Feriköy’ün 3 puanı ile ayrı bir anlam kazandı. Yine Kastamonu da Çamoluk’la zirve açısından çok önemli bir maça çıkacak.
Ve dawkns_in arkadasi 90+4 te gelen golle iddaa’da kuponu tek maçtan yatan dayı gibi hüzünlere gark oldu! Keşke 2,5 altı biter deseydim.
4- Ayazağa: 1- Taksim: 1
dawkns_in arkadasi takipte!
Ayazağa beklentilerimi boşa çıkarmayarak kötü gidişini sürdürdü ve sahasında oynadığı üstüste 2 maçtan 1 puan çıkartabildi. Haftaya zara ekinli deplasmanında bozguna uğrarlar. Transfer sezonu da kapandı ve zorlu bir lig Ayazağalılar’ı bekliyor. Ayazağa’nın tek şansı grubun zayıflığı.
ve dawkns_in arkadasi Ayazağalı kardeşlerine zorlu lig maratonunda sabırlar niyaz eder…
5- Beşyüzevler:3- Beykoz:1
                dawkns_in arkadasi hiç boş konuşmadı…
İstikrarlı kadro yapısından taviz vermeyen Beşyüzevler, Yıldıztabya Stadı’nda iddialı rakibini devirip yoluna devam etti. Grupta lider Yeniköy haftaya Beykoz deplasmanına, sonraki hafta da iç sahada Beşyüzevler karşısına çıkacak. Geçen seneki Beşyüzevler takımı bu grubu sezon sonuna kadar bırakmaz. İlk ikinin dışında kalsa bile mücadelesinden vazgeçmeyecektir.
dawkns_in arkadasi Alex Ferguson’un 28 yıllık teknik direktörlük kariyeri karşısında saygıyla eğiliyor.
6- Yenibosna :0- Leventspor:0
dawkns_in arkadasi olayları yerinde takip etti.
Leventspor sezon başından beri süregelen az atan-az yiyen takım portresini bu maçta da değiştiremedi. Sezon başından beri sadece 4 gol atabilen ve 2 gol yiyen Leventspor grupta ileri gitmek istiyorsa hücumu muhakkak çözmeli. Çilekli’de sahanın küçük olması ile belki doldur boşalt ve duran toplarla baskı yaratabiliyorlar ama bu hafta Yenibosna maçında olduğu gibi büyük saha maçlarında bu da işe yaramıyor. Sadece Serkan Erok’un duran topları ile, Can’ın indirdiği toplar ile hücum aksiyonu yaratmak kafaya oynayan bir takım için çözüm değil. Orta sahadan hücum alanına sürpriz oyuncalar sokmalılar.
Yenibosna takımı liderliğini devam ettirdi. Onlar da maçın temposuna uydular. Genelde orta alan mücadelesi şeklinde bir müsabaka oldu. Kazanan çıkmadı, “Levent yenilmez” tahminim sekteye uğramadı.
dawkns_in arkadasi hücumu ön plana çıkaran oyun yapısının ve iki yönlü orta oyuncularının (ingilizler box-to-box midfielder derler) hastasıdır.
  1. İFA:1 – Gebze:1
dawkns_in arkadasi mandalinaları kurtardı.
Zaten bu ara tersoyum, Yerel Futbol peşinatı yatırmadı, yazı başı paraları da gecikiyor. E hafta sonu maça git, yol parasıydı, tavuk döneriydi, çekirdeğiydi vs. bayağı masraf var. Bir de Gebze kaybetseydi, mandalina dağıtacaktık. Gebze’ye teşekkür ediyorum!
İFA taraftarsız ve Muhammed Ali Atam’sız maçtan galibiyet çıkartamadı. Gebze hoca değişikliği ile kağıt üzerinde zorlu görünün deplasmandan 1 puan aldı. Bu grupta deplasman puanları büyük önem taşıyor.
dawkns_in arkadasi hesap numarasına yapılacak bağışları ve yardım sms’lerinizi 4 gözle bekliyor!

  1. Çengelköy :1- Kozlu:1
dawkns_in arkadasi resmen şokta!
Bu maç için Çengelköy banko demiştik ama olmadı. Kanat oyuncusu Erdem’e vurgu yapmıştık ama o da birkaç hafta sakatlığından ötürü oynayamayacakmış. Çengelköy için kritik bir maçtı, burada Kozlu’yu yenip bir adım öne geçebilirlerdi anca lig uzun bir maraton. Kaliteli bir takım, yoluna devam edecektir.
dawkns_in arkadasi tutmayan tahminlerinden ötürü siz takipçilerinden özür diler!

Amatör liglerde hafta bu şekilde tamamlandı. SAL’da 8., BAL’da 5. hafta tahminlerimizde buluşmak üzere esen kalınız.
Ve dawkns_in arkadasi amatör futbol için canını dişine taktı, dişinden tırnağından arttırdı, yola verdi, yemeğe verdi… Yılmadı yıkılmadı, siz takipçileri için olanı biteni yerinde takip etti, gerekirse telefon etti bilgi aldı!
Dawkns_in arkadasi takipte!
Twitter: https://twitter.com/dawknsnarkadasi

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.