Perşembe, Şubat 06, 2014

Yarım Burgaz’ın şampiyonu Barış Gençlik oldu

Küçükçekmece Yarım Burgaz mahallesinde bulunan Öz Yarım Burgazspor’un organize ettiği futbol turnuvasının şampiyonu Barış Gençlik oldu.
Küçükçekmece Yarımburgaz sahasında 8 hafta süren Futbol turnuvasının final maçında Barış Gençlik Gold Cty 4-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.



Sosyal ilişkiler gelişecek
Amatör spor kulüplerine verdiği desteğin yanı sıra özellikle gençleri spora yönlendirmek üzere çeşitli organizasyonlara imza atan Özyarımburgazspor mahaller Arası Futbol Turnuvası ile komşuları birbirleriyle buluşturacak. Sporun yanında vatandaşların arasındaki sosyal ilişkilerin gelişmesi amacıyla düzenlen futbol turnuvasına 9 takım katıldı. 8 Hafa süren futbol turnuvası geçtiğimiz günlerde oynan final maçında Barış Gençlik Gold Cty 4-2 yenerek turnuvanın şampiyonu olan takımı odu.
Turnuvaya Barış gençlik, Gold Cty, Orta mah. Gençlik, YarımBurgaz Gençlik, Özyarımburgazspor, As Yarımburgaz Gençlik, Tatvan spor, Taş Ocağı Gençlik, Bilicin Tekstil takımları katıldı.



9 Takımın katıldığı Futbol turnuvasında Recai Şaz’ın komite Başkanlığı yaptığı açıklamada düzenlenen bu turnuvadaki amacımız; Sporun dostluk, kardeşlik ve sağlık çatısı altında mahallelerimiz arasında var olan bu tür organizasyonları yeniden canlandırmak.
halkımızın obezite tehlikesine karşı hareketli bir yaşama kavuşmalarını sağlamak, spor yapan, sporu yaşam biçimi ve kültürü haline getiren bir toplum meydana getirmektir. Şampiyon olan Barış Gençlik sporu takımımızı kutluyorum. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza da teşekkür ediyorum dedi. Turnuvanın amacına uygun olarak başlayıp sona erdiğini, çok güzel anların yaşandığını belirten Özyarımburgazspor Başkan İlhan Pakır Mahallemizi deki Genç futbolcuları böylesine anlamlı bir organizasyonda bir araya getirmekten dolayı duyulan memnuniyeti dile getirdi. Eski günlerin yad edildiğini ve yeni anıların oluştuğunu kaydeden Başkan Pakır, “Turnuva ruhuna ve amacına uygun olarak başladı ve sona erdi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="109340,109341,109344,109345,109346"]

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.