Pazar, Şubat 09, 2014

Sultanbeyli Belediyespor dört köşe

İstanbul U14 Ligi 30. Grup takımlarından Sarıgazispor, Sarıgazi Stadında grubun yenilgisiz lideri Sultanbeyli Belediyespor'u misafir etti. İlk yarısı golsüz geçilen mücadeleyi yenik duruma düşmesine rağmen çeviren lider Sultanbeyli Belediyespor, 8.maçınıda kazanıp 24 puana ulaşmasını bildi.



Okan Coşkun'un yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Sarıgazispor yakaladığı net pozisyonları Ramazan ve Bilal ile değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada deplasman takımı Sultanbeyli Belediyespor'un atakları vardı, deplasman takımı Ömür, Murat ve Enes ile net pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan lider Sultanbeyli Belediyespor'da Emre'nin kafa şutu direkten döndü, dönen topa Ömür'ün vuruşu direğin dibinde auta çıkınca Belediyespor galibiyet golünden oldu. Kontra topla iyi çıkıp gol arayan ev sahibi Sarıgazispor 46.dakikada Bilal'in golü ile 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran lider Sultanbeyli Belediyespor'un beraberlik golünü bulması fazla sürmedi. 50.dakikada maçın yıldızı Belediyespor'un kaptanı Abdülkadir attığı gol ile takımına beraberliği sağladı 1-1. Kalan sürede oyunda üstünlüğü ele alan Sultanbeyli temsilcisi Murat, Abdülkadir ve Mücahit ile 3 gol daha bularak skoru 4-1 yaptı. Sultanbeyli Belediyespor 8. haftayıda 3 puanla kapamanın mutluluğunu yaşadı.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="109638,109637,109641,109639,109640"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.