Cuma, Şubat 07, 2014

Suat Özcan, Meclis Üyeliğine yeniden aday!

Bayan Futbol takımlarımızdan Fatih Vatanspor’un Başkanı Suat Özcan, spora hizmet için Belediye Meclis Üyeliğine yeniden aday olduğunu açıkladı.



30 yıldır Fatih'te Amatör spor kulüplerinin içinde olan Suat Özcan idarecilik hayatına Fatih Mimarsinan Spor kulübünde 15 yıl devam etti. Özcan, Fatih Mimarsinan Kulübüne önemli katkılarda bulunmuştur. Daha sonra Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliği kurucu üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmıştır. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu delegeliğinde bulunan Suat Özcan; birçok sivil toplum örgütünde Başkanlık ve Yönetim Kurulu Üyeliklerinde görev almıştır.


 


“Ödül yönetmeliğinde emeği büyük”
Başarılı yönetici, 2009 yılı Fatih Belediyesi Yerel seçimlerinde CHP Fatih Meclis Üyesi seçilerek Meclise girdi. Meclis çalışmalarında Spor Komisyonuna seçilerek birçok başarıya imza attı. Öncelikle Fatih Mimarsinan Stadının açılmasına vermiş olduğu önergelerle büyük katkı sundu. 5393 sayılı Belediye Kanununun 14.B bendine göre, Fatih İlçesi sınırları dahilinde bulunan Amatör Spor Kulüplerine yardım yapılabilmesi hakkında vermiş olduğu teklifle ödül yönetmeliğini çıkarttı. Fatih’te bulunan Amatör Spor kulüpleri bu ödül yönetmeliğinden faydalanmaktadır. Bu ödül yönetmeliği çerçevesinde kulüplere malzeme yardımı ve para yardımı yapılmıştır.


 


“2014 yerel seçimlerinde yeniden Aday”
Halen Fatih Vatan Spor Kulüp Başkanlığı görevini yürütmekte olan Özcan, kulüp bünyesinde Fatih'te tek olan Bayan futbolu ve alt yapıda erkek futbol takımlarıyla faaliyetlerine devam ediyor. Suat Özcan bu çalışmalarını ve tecrübelerini kulüpler için daha ileriye taşımak amacıyla 2014 yerel seçimlerinde yeniden Fatih Belediye Meclis Üyeliği için CHP aday adayı oldu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.