Pazartesi, Şubat 10, 2014

Seymen Gençtürk projelerini açıkladı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına adaylığını koyan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Briliği Başkanı Seymen Gençtürk projelerini ana hatlarıyla spor severlerle paylaştı.



'Amatör ruh, profesyonel yönetim' sloganıyla yola çıkan Gençtürk, göreve geldikleri takdirde yapacaklarını şu şekilde sıraladı:


Proje 1-İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak göreve geldikten sonra ilk icraatımız İstanbul İl Temsilcisi'ni diğer illerdeki gibi seçimle getirmek.


Proje 2-Sağlık birinci önceliğimiz, olacak hem saha içi hemde saha dışında sağlıkta milad sayılacak çözümümüz hazır.


Proje 3-Bir çok spor kulübümüz ecrimisil borcu sebebi ile kapanma noktasında... Bunu çözmek için Ankara yollarına düşeceğiz.Bunun mücadelesini Türkiyede'ki tüm Askf'lere yayıp ortak hareket edeceğiz. İstanbul'da enaz 20 ilçede geniş kitlelerle seminerler düzenleyip imza kampanyası başlatıp TBMM'den af çıkartacağız.


Poreje 4-Tüm ilçelerde yerel yönetimlerle ortak çalışma içinde olup Avrupa'daki gibi her ilçenin en az iki noktasında spor kompleksleri yapılmasına öncülük edeceğiz.


Proj 5-Sağlık Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyemize merkezi bir noktada tam teşekküllü sporcu hastahanesi yaptırılmasına öncülük edeceğiz.


Proje 6- 03.07.2005 tarihli, 5393 sayılı kanunun 14.Maddesi ve 6360 sayılı kanunun 17.Maddesine istinaden Amatör spor kulüplerine nakdi yardıma dair yönetmeliğin tüm ilçe belediye meclislerinde çıkmasına öncülük edeceğiz.


Proje 7-Türkiye Futbol Antrönerleri Derneği İstanbul Şube Başkanlığımız ile beraber 3 ayda bir İlk yardım kursları ve antrenör metodları ile ilgili seminerler aralıksız devam edecek.


Proje 8-Alt yapılara önem veren tüm spor kulüplerimize birçok teşvikler sunacağız.


Proje 9-Yaş sınırını tamamen kaldırtacağız.Bunu yaparken de alt yapılarla ilgili gerekli önlemler alacağız.


Proje 10-(u13/u14/u15)yaş gruplarında ilçe karmaları oluşturup turnuvalar organize edeceğiz bu turnuvalardan İASKF olarak il karmamızı  oluşturup iller arası ve uluslar arası turnuvalara katılacağız.


Proje 11-Alt yapılarda yaş gruplarının kendi yaş grubunda en az 2 yıl oynamasını sağlayacağız (Bu uygulama bir çok Avrupa ülkesinde var)


Proje 12-Bizim dönemimizde hafta içi maçlar kesinlikle oynatılamayacak.


Proje 13-Yerel yönetimlerimizle iş birliği yaparak ilçelerdeki tüm sahaları gece maçları oynanır düzeye getireceğiz, ışıklandırma çalışmaları yapacağız.


Proje 14- Süper Amatör takımlarımızın maçlarının  tamamını gece oynatacağız.


Proje 15- Sabah saat 11.00'den önce hiçbir gruba maç verilemeyecek.


Proje 16-İlçe belediyelerimizle üzerinde her ilçe kulüpler birliklerine tam donanımlı 2 adet ambulans alımına öncülük edeceğiz.


Proje 17-Ulaşım ve Malzeme konusunda sıkıntı yaşan ilçe Belediyelerimiz var ise Kulüpler birlikleri ile beraber bu desteklerin alınmasında öncülük edeceğiz.


Proje 18-Tüm spor kulüplerimize en az bir branş açtırarak spor algısını geniş kitlelere yayacağız.


Proje 19-Sezon başı spor kulüplerimizden alınan katılım paylarının kesinlikle alınmaması konusunda TFF'ye çağrıda bulunacağız. Şayet alınır ise İASKF'nin bütçesinden yatıracağız.


Proje 20-Alt yapılardan herhangi bir spor kulübüne transfer olan oyuncu tekrar filiz lisansı çıkan spor kulübüne dönüyor ise transfer bedelinin alınmasını ortadan kaldırmak için öncülük edeceğiz.


Proje 21-Yetiştirme bedelinin 12 yaştan gün almasından itibaren değil filiz lisansı çıktığı an itibarı ile geçerli sayılmasını sağlayacağız.


Proje 22-( U18) Ligi'nin kurulmasını sağlayacağız


Proje 23- (U19/1-U19/2) genç takım liglerini birleştirip elit lig uygulamasına geçeceğiz (Bunun için mevzuat değişmesi gerekiyor ise önce onu değiştireceğiz)


Proje 24-Sezonun En centilmen takımlarını seçeceğiz. Seçilecek takımlara yüksek miktarlarda maddi ödül vereceğiz.


Proje 25- İASKF'mizin radyosunu, televizyonunu kuracağız, gazete ve dergisini çıkartacağız.


Proje 26-İlçelerimizdeki kulüpler birlikleri üzerinden lisans işlemleri için kargo sistemini devreye sokacağız.


Proje 27-Spor Toto'dan amatör takımlarımızın isim hakkı payının alınmasını sağlamak ve bu işlemin Gençlik ve spor Bakanlığımızdan bir an önce çıkması için bugünden başvuru dilekçemizi vermiş olacağız.


Proje 28-Maç yayınları ihalesi havuzundan amatör takımlarımıza da bir katkı payının ayrılmasını sağlamak için tüm profesyonel takımlarımızın başkanları ile görüşmeler yapılmasını sağlayacağız ve bunu başaracağız.


HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.