Çarşamba, Şubat 05, 2014

SAL Klasman Grubu 2.ve 3.Hafta bülteni açıklandı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 2.ve 3.hafta maçlarının bülteni açıklandı. 8-9 ve 12 Şubat 2014 Tarihlerinde oynatılacak olan maçların programı haberimizin devamındadır.


8 Şubat 2014 Cumartesi
14.30 Kartal Belediyespor-Bayrampaşa Tunaspor (Paşabahçe)
14.30 Modafen-Sarıyer Yeni Mahalle (Merkezefendi)


9 Şubat 2014 Pazar
14.30 Küçükköy-Nişantaşı (Namık Sevik)
14.30 Albayrak-Feriköy (Yıldıztabya)
14.30 Levent-Erokspor (Merkezefendi)
14.30 Çengelköy-Avcılar Belediyespor (Sarıyer Bld.Çayırbaşı)
14.30 Esenyurt İncirtepe-İFA (Sultanbeyli 75.Stadı) – Seyircisiz


12 Şubat Çarşamba
14.00 Feriköy-Esenyurt İncirtepe (Bağcılar Bld.Mahmutbey)
14.00 Sarıyer Yenimahalle-Kartal Belediyespor (Vefa)
14.00 Nişantaşı-Albayrak (Alibeyköy)
14.00 Erokspor-Çengelköy (Sarıyer Bld.Çayırbaşı)
14.00 Bayrampaşa Tunaspor-Levent (Selimiye)
14.00 İFA-Modafen (Sultanbeyli 75.Stadı) –Seyircisiz
14.00 Avcılar Belediyespor-Küçükköy (Merkezefendi)


DERLEYEN: ERHAN HARPUT

13 yorum:

Misafir dedi ki...

Siz İFA maçını seyircisiz yaptıkca taraftar dahada hırslanacak her maça gelecek umarım farkındasınızdır. Ateşe barut ile gitme yemen patlayan sen olacaksın farkına var artık. Seyircili desen gelmeyecek kitle sırf seyircisiz diye hırslanıp gelecek yine.

serdar dedi ki...

arkadaşlar anadolu yakasından merkezefendi stadına nasıl giderim iett ile tşkler

futbolsever dedi ki...

İFA maçları seyircisiz ama peki oynadığı rakiplerin günahı ne. Esenyurt İncirtepe ve Modafen takımlarına yazık değilmi.Başkalarının cezasını bu takımların taraftarına çektirme hakkını kim nereden alıyor.Bu takımlar neden Sultanbeyli stadına gönderiliyor.Bu takımların yerinde olsam TFF ye gidip hakkımı arardım.Tamam cezalı takımın taraftarını bir şekilde tespit edip almayın ama diğer takımların taraftarının maç izleme hakkını da gasp etmeyin.İFA sporlu kardeşlerime de tavsiyem tahriklere ve gaza gelmeyin.Çok iyi bir takımınız var tamam geçen yıl hakkınız yenilmiş olabilir ama bunları unutup takımınıza daha fazla destek verin.Benim tahminim İFA bu ligde 3 yada 4. olarak BÖLGESEL AMATÖR LİGE çıkacaktır.Klasman grubunda hiç bir takımın taraftarı değilim.Paşabahçe taraftarıyım.Tüm takımlara başarılar diliyor taraftarları da daha fazla sükünete davet ediyorum.

akd dedi ki...

metrobüs ile Cevizlibağ'a gitmeniz gerekir. Daha sonra isterseniz Kozlu mezarlığa tarafına giden minibüslere binersiniz. Ya da 15 dakika yürüyerek gidebilirsiniz.

mae dedi ki...

Anadolu yakasından metrobüs ile gelecekseniz cevizlibağ durağında inerek tramvay durağı yönüne gidin.Oradan aşağı bir yokuş var Mevlanakapı surlara doğru. Surlara çıkmadan Kozlu Mezarlığı Gasilhanesinin karşısında. Eğer vapurla gelecekseniz tramvaya bindikten sonra Atatürk Öğrenci Yurdu Durağında inin aynı yolu takip edin.

mucahıt dedi ki...

'futbolsever' kardeşim doğru yazmışsın. Ben İFA taraftarıyım şiddete de karşıyım ne zaman şiddetle hedefe ulaşılmış ki..
Eğer olur da İFA bu sene çıkamazsa kadroda ki herkes gider ve oyuncular İFA'ya gelmek istemez çünkü hiç kimse şiddetin,küfürün olduğu ortamda mücadele etmek istemez.

mucahıt dedi ki...

Sayın Yerel Futbol yöneticileri İFA toplam kaç maç ceza aldı acaba ?

akd dedi ki...

Henüz belli değil diye biliyorum. Ceza dosyası Ankara'ya gönderildi diye duydum. Cezayı Amatör Futbol Disiplin Kurulu açıklayacak.

ali aslan dedi ki...

herkez haklı ifaspor dışında herkes haklı kardeşim ifayı ihraç edinde herkes kurtulsun ne güzel dimi boyle bısey olsa ne cok hosunuza gıder ben burda seyırcı olaylarını asla tasvip etmıyorum evet ifasporluyum bugune kadar trubunde bır cok tartısmalı olay yasanmısdır dogrudur ama bakdıgınızda hıc bırınde saha ıcıne hıc bır mudahele olmamıstır hıc bır taraftarımız hakem dovmemıstır hıc bır oyuncumuz rakıbıyle kavga etmemıstır simdi bır kac playofdakı ifaspor rakıplerı aldıgımız duyumlara gore sayın Yemen ekşioğluna baskı yapmıya baslamıs ifayı ıhrac etmek ıcın neyı beklıyosun dıye bu yaptıgınız hıcbır spor ahlakına sıgmaz sizlerınde gecmıs senelerde basınıza boyle trubun olayları gelmedımı hangınız ıhrac oldunuz İfayı sahada yenemeyecegını anlıyanlar zorlu bır rakıpden kurtulmak ıcın masa basında fedarasyona yuklenmeye baslamıslar ama nafile saha ıcınde futbolcunun alınteri kavgaya gurultuye karısmayan ifaspor taraftarının emegı sızlere yük olur vebalini heryerde cekersınız ifaspor camıasına bu son macdakı olaylar ders olmustur bundan sonra seyırcılı veya seyırcısız hıc bır macda olaylara karısan taraftarlar tespıt edılıp kuluple ılıskılerı kesılmelıdır tum takımlara soruyorum sızın seyırcınız arasındada bu tarz olay cıkarma cabasında olan ınsanlar yokmu sızlerde bunlardan sıkayetcı deılmısınız her kulub de var bunlar bızlerde bu tarz ınsanları aramızdan temızleyecegız ıkı mac seyırcısız cezamızı cekıcegız sonrasında da fedarasyonun alacagı kararı bekleyecegız alınan kararada saygı duymalıyız ama suda bılınsın ifasporun sahadakı futbolcusunun alınterınıde hıc kımseye camıamız yedırmez mac sahada kazanılır sahada kaybedılır tum spor yonetıcılerınıde bu anlayısda olmaya davet edıyorum ufak bır notumda sarıyer yenımahallelı arkadaslara sızlerle lıgde ıkı mac oynadık ıkı macdada benzerı olaylar yasandı bız kotuysek sızde sutten cıkma akkasık deılsınız sızlerınde fedarasyona bızı sıkayet ettıgınız asıkardır sızde bu işi artık uzatmayın ıfaspor yuzde 60 sucluysa yuzde 40 da sız suclusunuz herkes kendı muhasebesını ıyı yapsın olanlardan ders cıkarsın bır ıfalı olarak sızlere kalan maclarınızda basarılar dılerım ve tum spor camıasınada yargısız ınfaz yapmamaları ıcın rıcada bulunuyorum ifaspor zaten kazanabılecegı bır macı berabere bıtırmıs ıkı macda seyırcısız oynama cezası almısdır bu olay uzerınden kımse kın ve nefretını cıkarmaya çalısmamalı.

turgay alcicek dedi ki...

Ifasporun playofdaki rakipleri ifaspor ligden ihrac edilsin diye hukmen maglup sayilsin diye lobicilik.yapmayin gucunuz ifaya sahada yetmiyosa ne.isiniz var bolgesel ligde bosuna.yemen.baskana yuklenmeyin ifaspor futbolcusunun.alin terini kimse gasp edemez rakiplerimizinde oyle sahada kazanan hakeden bolgesel lige ciksin oyunu durustce oynayalim

serdar dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar

Malik Eşter dedi ki...

BEN BÜYÜK İFA TARAFTARININ BİR MENSUBU OLARAK İSTEMEDENDE OLSA BİZLE BERABER SEYİRCİSİZ CEZASINA ORTAK OLAN ESENYURT VE MODAFEN CAMİASINA KUSURA BAKMAYIN DİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN

Eren dedi ki...

Federasyon Sanırım Yemin Etmiş Alemdağ Stadına Maç Vermemeye.. En Kötü Sahalara Maç Vermeye Devam Edin Siz Bravo.. Merkezefendi ve Çayırbaşı Stadları Hariç..

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.