Salı, Şubat 11, 2014

'Eskişehir Sağlıkspor ligde kalacaktır'

Bölgesel Amatör Lig’de 9.Grupta mücadele eden, sezona Mesut Altıntaş ile başlayan Eskişehir Sağlıkspor,  daha sonra antrenör değişikliğine giderek ilk yarıyı Ceyhun Göray ile tamamlamıştı.


İkinci yarı hazırlıklarını da Göray ile başlamasına rağmen kırmızı beyazlılarda yönetim yine ani bir karar ile antrenör değişikliğine giderek takımı bu defa Eskişehirspor’un eski alt yapı koordinatörü ve UEFA Pro Lisans sahibi Serdal Eroy’a emanet etti.

Sezon içerisinde şimdiye kadar 3 hoca değiştiren Sağlıkspor’un yeni hocası konuşmasında, ''Amaçlarının ilk etapta takımı kısa vadede toparlamak, daha sonra profesyonel olamamış ve gelecek vaat eden genç oyuncuları takıma monte ederek Sağlıkspor’u hedeflerine taşımak olduğunu bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bölgesel Amatör Ligi'n giderek daha da heyecanlı ve kaliteli olduğunu ve bazı takımların yaklaşık 1 trilyona kadar yatırımlarla mücadele ediyor. Böyle bir ligde düşük bütçeyle en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Sağlıkspor'un geçtiğimiz sezonki futbolcularından 4 oyuncunun profesyonel olarak çeşitli kulüplere transfer oldu. Geçen sezonki takımımızdan toplam 11 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Bu oyuncular yerine Eskişehirspor U18 takımından Hakan ve Halit, Demirspor kulübünden Mehmet ve Serkan, DSİ Bentspor kulübünden Seydi ve Sinan, Şekerspor kulübünden Emrah, Bilecik Vitra'dan Oğuzhan, Seyitgazi'den Ahmet olmak üzere 9 futbolcuyla anlaştık. Transfer edilen bu oyuncularımızın yaş ortalaması 18-20 arası olup tamamen Eskişehirli futbolculardır,takımızda yabancı oyuncu yok. Hedefimiz ligde alt sıralardan kurtulmak. Bunu başaracak güçte kadromuz var. Uzun yıllar Eskişehirspor alt yapısında görev yaptım, şimdi ise amatörde mesleğimi sürdürüyorum. Bunlar çok güzel şeyler. İnşallah Sağlıkspor ile önümüzdeki yıllar güzel günler göreceğiz. Bu takımı kurarken bizlere yardımcı olan Eskişehirspor’umuzun Başkanı Halil Ünal'a, Altyapı sorumlusu Abdullah Baykul'a, hocalarına ve diğer amatör takımlarımızın yönetici ve hocalarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca  bu süreçte Sağlıkspor' a destek olan herkese teşekkür ediyorum''dedi.

Ayrıca Akçakocaspor ile oynadıkları maça değinen Eroy, ''Akçakocaspor geçen sezondan çok uzak, çok sıkıntılı olduklarını biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Genç bir ekibe sahibiz, çok koşarak Akçakocasporu sahasında sahasında net bir skor ile yenmenin keyfini yaşıyoruz”dedi.

RÖPORTAJ: İBRAHİM TUZCU
 

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.