Pazartesi, Şubat 10, 2014

Kuştepe-Arnavutköy Bld maçının faturası açıklandı

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta geçtiğimiz hafta içi oynanan Kuştepe-Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasının son dakikalarında yaşanan olaylar sonrasında  AFDK verilen cezaları açıkladı.


Yıldıztabya Stadı’nda oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmanın son dakikalarında saha dışında yumruklaşmaya varan çıkan kavga sonrasında Amatör Futbol Disiplin kurulu bugün cezaları açıkladı. Kurul, Kuştepespor Kulübüne 2 maç saha kapatma cezası(seyircisiz) verirken 750 TL de para cezası verdi.


Arnavutköy Belediyespor’da müsabakanın 89.dakikasında saha dışına gönderilen kaleci antrenörü İsmail Karabulut’a da 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.


Kuştepespor'a ağır fatura
Kuştepespor ile Arnavutköy Belediyespor ile Ayazağa Stadı’nda Kasım ayının 24’ünde oynanan karşılaşmada da Ayazağalıların sahayı basması sonrasında birtakım olaylar yaşanmış ve maç yarıda kalmıştı. Şişli temsilcisine bu maçtan sonra da 2 maç saha kapatma cezası verilmişti. Böylelelikle Kuştepe ile Arnavutköy Belediyespor arasındaki oynanan lig maçlarında toplamda 4 maç ceza almış oldu. Bu iki takım Mart ayının 16'sında Arnavutköy Hasan Doğan Stadı'nda ligin ikinci maçında karşı karşıya gelecek.


HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.