Çarşamba, Şubat 05, 2014

Küçükçekmece'de futbol oyun kuralları semineri yapıldı

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekmeleme Derneği ve Bezirganbaheçespor kulübünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu 'Küçükçekmece'de futbol oyun kuralları' semineri spor kulüplerinin yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.


Kulüpler birliği ve Bezirganbahçespor kulübünün beraberce yürüttüğü bu güzel organızasyonu İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu Konuşmacı olarak katılarak, katılımcalara görsel olarak oyun kurallarını iki saate yakın anlattı.


Programın sonunda soru cevap kısmına geçildi. bir çok spor kulübü başkanı antröneri ve sporcusu sahalarda yaşanan belli sıkıntılardan bahsederken, Oğuz Başkan Hakemlerinde bir insan olduğunu hata hepimizin salıselik düdük çalan bu hakem arkadaşlarımıza daha yardımcı olunması konusunda cevap verirken salonda da bu görüş olumlu karşılanarak alkış aldı.


Kulüplerbirliğ başkanı Seymen Gençtürk ise yaptığı konuşmada, bu tür organızasyonları diğer spor kulüplerimizlede paydaş olarak devamlılık halıne getirerek yapabileceklerini burada bilginin sonunun olmadığını bilgiye herkesin ihtiyacı olduğunu fırsat buluncada bu bilgi edinmeden yararlanıla bilmesi gerektiğini söyledi. Gençtürk, ''Burada İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu ve Genel Sekreter Murat Oksay yine gözlemci atama üyesi Neşat Sümer bizlerle beraber oldular yine İlçemizin değerli spor kulüpleri başkanları, antrönerleri. Karadenizspor kulübü başkanvekili ve İASKF Denetleme Kurulu Üyesi arkadaşımız Şenyurt Topal ve siz değerli sporcu gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Söze başlamışken  Oğuz Uğurlu Başkanıma şunu sormak isterim. Hakemlik bir meslek olamaz mı? Bunun okulu açılsa bir çok gencimiz hem spor branşında sporunu devam ettirse hem de bu okuldan mezun olarak hayata bir hakem mesleği edinerek atılsa nedersiniz. Böyle bir projeniz varmı Oğuz Başkanım? Bu soruya cevabı Avrupanın bir kaç ilçesinde sözleşmeli olarak devam eden hakemler var buradada buna benzer bir uygulama olabilir'' dedi.


Bezirganbahçespor kulübü başkanı Hayatı yolcu ise, bugün burada siz değerli gençlere verilen futbol oyun kuralları sizleri kadar bizleride aydınlattı bizleri kırmayarak buraya kadar gelen değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Seminer sonrası günün anısına İl Hakem kurulu başkanı Oğuz Uğurlu'ya Küçükçekmece Kulüpler Birliği ve Hayatı Yolcu tarafından plaket verildi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE



[gallery link="file" ids="109272,109271,109270"]

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.