Çarşamba, Şubat 05, 2014

'Demirspor'un kararı tekliflerden daha önemli'

Haydarpaşa Demirspor'un tecrübeli futbolcularından ve takım kaptanlarından Hayri Eron sitemize önemli açıklamalarda bulundu.



Hayri yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İstanbul 1. Amatör Lig bittikten sonra, başka şehirlerde oynayan arkadaşlarım vasıtasıyla bazı teklifler aldım. Bir futbolcu için çok güzel bir duygu, istenilmek, takdir edilmek ve Allah'a çok şükür ki, isteyen kulüplerdeki arkadaşlarımızın, güvenidir, geçmişteki kariyerimize ve yaptıklarımız için. Ama şunu söylemek istiyorum, ben gerçeklerle yüzleştim hayatım boyunca. Benimle temasa geçen takımların hepsi kendi şehirlerinde Süper Amatör'de mücadele eden ve ligde kalmaya çalışan takımlar. Ligde her takımın amacı zaten farklıdır hedef olarak, benim için en önemli şey bu tekliflerdeki paradan da önemli olan. Bu sezon çok güzel günler geçirdiğim ve  inanılmaz bir başarıya imza atan, 19 yaş ortalaması olan kulübüm Haydarpaşa Demirspor'un vereceği karar benim için en önemli şeydir. Bu sezon başında gelmeme rağmen takım kaptanlarından bir tanesi oldum.

'Demirspor'un hayatımda önemli bir yeri var'
Yıllardır, İstanbul amatör liglerinde başarıyla mücadele eden Haydarpaşa Demirspor'un benim hayatımda çok önemli bir yeri var. Kulübüm muvakatnamemi vermese de hiçbir şekilde kırılmam, hayatta paradan da önemli şeyler var. Bu kulüpte huzuru buldum. İleride ne olur bilmem ama benim kulübeme olan saygım çok yüksek ve öyle kalacak. İkinci yarıda yerel liglerde mücadele eden tüm takımlara ve futbolculara başarılar diliyorum sizin aracılığınızla."

 

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

hayri eron dedi ki...

arkadaşlar bir şeyin bilinmesini istiyorum,Tweet yazılarının benimle alakası yoktur,doğru siteye açıklamayı ben yaptım fakat,tweetlerle bir alakam yok,kesinlikle bu twitter hesabını açan kişiye hukusal yollardan dava açıcam.başta yusuf arkadaşım ve diğer arkadaşalarıma bir tavsiyem,bunlara pek itibar etmemelerini tavsiye ve rica ediyorum,çünkü benim tweeter hesabım yoktur,bunun böyle bilinmesini istiyorum,saygılarımla.

hayri eron dedi ki...

malesef ki adıma sahte isimle tweeter hesabı açılması ve takım arkadaşlarım,Yusuf ve Emre nin aşağılıyıcı,hakaret içeren tweetleri yüzünden onların hakkında şikayette bulundum,bundan sonrasına mahkeme karar verecektir,saygılarımla...

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.