Salı, Şubat 11, 2014

Karaağaçspor son hazırlık maçında güldü

Tekirdağ 2. Amatör Lig C grubunda bulunan iki takımda ikinci hazırlık maçlarında karşı karşıya geldi. Pınarçaspor ve Karaağaçspor ilk maçlarında farklı galibiyetler aldı.
Ligin başlamasına sayılı günle kala son provalarına çıkan iki takım sağanak yağmur altında maça başladı. İlk on dakika içerisinde bir birini tartan takım orta alanda top çevirerek başladı. 12. Dakika da Karaağaç sporlu Serdar klasını konuşturarak maçın ilk golüne adını yazdırdı. Pınarça sporlu futbolcuların santra vuruşundan sonra kaptırılan topta Refik ceza sahasının dışından sert bir şut çıkardı,  Pınarça sporlu oyuncular araya girerek topu taca gönderdi. 17. Dakikada Pınarça sporlu futbolcuların topunu kesen Cumhur ileri çıkarak nefis bir ortayı yeni transfer Ümit aynı güzellikte kafa ile golu buldu.


Pınarçaspor ikinci golden sonra baskısını artırmaya başladı hızlı çıkan takım ceza sahasının içerisinden güzel bir şut çıkardı direkten dönen topta Karaağaç sporlu futbolcular hızlı bir şekilde atağa çıktı. Refik  ceza  sahası içerisinde güzel bir şut çıkardı Pınarça sporlu kaleci müthiş refleksi ile topu kornere çeldi. Maçın ilk yarısı bu şekilde tamamlandı. 2. yarıya pınarça sporlu futbolcular başladı. Başlama düdüğünden 2 dakika sonra Pınarça sporlu futbolcular hızlı atakla topu ceza sahasına girdi, ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Pınarça sporlu  Murat topu filelere gönderdi. İlerleyen dakikalar karşılıklı ataklarla devam ederken pınarça sporlu futbolcuların atağını Mitat keserek mutlak golü önledi. Maçın sonuna yaklaşıldığında Rasim’in asisti ile Engin takımının 3. Golüne imza attı.


İlerleyen dakikalarda gol olmadı. Karaağaç spor son provada 2 de 2 yaparak lige hazır olduğunu bir kez daha gösterdi. 



HABER-FOTOĞRAF: ALİ ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.