Salı, Şubat 11, 2014

İASKF'den Seymen Gençtürk’e yanıt

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Seymen Gençtürk'ün 'TASKK'tan gelen paralar ne oldu?' sorusuna yanıt verdi.



İASKF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


"Sayın Seymen Gençtürk Yerel Futbol Sitesi'nde İASKF’nin TASKK’tan 2008-2011 yılları arasında, gelmesi gereken transfer payı ile ilgili bir açıklama istemiştir.  
İASKF yönetimi olarak, Sayın Seymen Gençtürk ile bu meseleyi yönetim kurullarındaki toplantılarında müteaddit defalar görüşmemize rağmen bunu kamuoyunun getirmesini etik bulmadığımızı ifade etmek isteriz.


Kamuoyunun bildiği üzere; 2008-2011 yıllarında İASKF’nin, TASKK’a olan üyeliği askıya alınmış idi. 2011 Haziran ayında, yönetime gelen Ali Düşmez ve ekibi, tekrar TASKK’a üyeliğimizi gerçekleştirmiş oldu. Sayın Başkanımız Ali Düşmez’in girişimleri ile yeni dönemde hizmetlerin aksamaması için (üyeliğimizin askıya alındığı döneme ait olmak üzere) toplam 300.000 TL İASKF hesabımıza gönderildi. 2008-2011 yıllarına ait TASKK’dan başka bir para gelmemiştir. Kaldı ki; hizmet verilmemiş bir dönem ile ilgili TASKK’dan para istemenin doğru olmayacağını da sizlerin takdirine bırakıyoruz. Ayrıca, TASKK; kamu yararına bir dernek statüsünde olduğundan, İçişleri Bakanlığı’nın denetimine tabi olup, iki yılda bir İçişleri Bakanlığı müfettişlerince denetlenmektedir.


'Belgesi varsa açıklasın'
Sayın Seymen Gençtürk’ün ifadesi ile ‘Geri kalan yüksek miktardaki paranın’ kime verilip verilmediği ile ilgili İASKF yönetimi olarak, herhangi bir bilgi, belge ve kanıta sahip değiliz. Şayet, Sayın Seymen Gençtürk’ün bir bilgisi, belgesi, kanıtı var ise bunu kamuoyu ile paylaşmasını isteriz. Aksi halde yönetim kurulumuzu şaibeli gibi göstermenin bir suç olduğunu kendisine hatırlatır ve dava açma hakkımızı da saklı tuttuğumuzu beyan ederiz."

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.