Pazartesi, Şubat 10, 2014

Göllü Köyüspor heyecanlı mı heyecanlı

İstanbul 2.Amatör Lig için takımlar hazırlıklarını aralıksız devam ettirirken İstanbul’un, Boğazın en Kuzeyindeki bir köy olan Göllü Köyü için heyecanlı mı heyecanlı bir koşuşturma yaşanmakta.

Beykoz'un nezih, şirin köylerinden olan ve özellikle yaz dönemlerinde ilgi çeken bir mekana dönüşen Göllü Köyü artık spor kulüpleri ile de adını duyurma düşüncesinde. Futbolu seven sakinleri ile, özellikle Köyler arasında gerçekleşen futbol turnuvalarında favori gösterilen kadroları ile futbol ile yatıp-kalkan bir hüviyete sahip köy ilk yapacağı resmi müsabakayı heyecanla beklemekte. Göllü Köyünden bu güne değin profesyonel liglerde mücadele etmiş olan futbolcularda çıkmadı değil. Bunlar içinde Özcan Özdeniz, Ortaçeşmespor,Beykoz, Giresunspor,Orduspor takımlarında yıllarca üst düzey futbol oynamış bir isim. Aslında Özdeniz kardeşlerin hepsi futbolu seven ve oynadıkları başarılı futbol ile her zaman dikkatleri çeken bireylerden oluşmakta.

Göllü Köyü Spor Kulübünün kurulmasında Özdeniz ailesinin büyüğü Ahmet Özdeniz'in katkısı büyük. Bir grup köy sakini ile başlayan düşünce daha sonra şekillenip dal-budak salmış. Bu arada Kulübün Başkanlığına gelen Göllü Binicilik İşletmesinin Sahibi Haluk Kayacan'a da ayrı bir paragraf açmak gerekir. En büyük desteklerden birisi kendisiden gelmiş.Köyünün adının futbol sahalarında duyurulması ile daha da bir anlam kazanacaklarının farkında. Özdeniz kardeşlere ve diğer köy sakinlerine öncülük edip Başkanlığa seçilmiş. Tabii ki onda da bir heyecan var, kolay değil uzun yıllar sonra bu sezon hatırlandığında Kulübün Başkanı kimdi, Antrenörü-oyuncuları kimlerdi dendiğinde ilk akla gelecek isim olacak, bir bakıma tarihe geçmiş durumdalar. Göllü Köyü Spor Kulübü ilk kez yer alacağı Amatör Liglerde başarılı olur yada olamaz ancak yüreklerindeki heyecan, samimiyetleri onları gönüllerde fazlası ile başarılı kılmış gibi.

Göllü Köyü Spor Kulübünün kuruluşunda, fikir bazında en büyük katkılardan biri Ahmet Özdeniz'den gelmiş. Özdeniz'i Paşabahçe Stadında yaptıkları Soğuksuspor hazırlık maçında yakaladık. Heyecanlı mı heyecanlı idi. Yaptıkları hazırlık maçlarında almış oldukları skorlara takılıp kalma düşüncesinde değil, "Biz hayırlısı ile ilk maçımızı oynayalım gerisi gelir. Tabii ki gönlümüz ilk maç ilk galibiyet beklese de asıl anlamlı olan zorlu süreci atlatıp faal, resmi bir kulüp hüviyetine bürünmesi. Bu konuda Başkanımız Haluk Kayacan'ın katkılarının, maddi-manevi desteğinin çok anlamlı olduğuna inanıyoruz. Zaten genele bakıldığında tüm kulüp yapılarında yörelerinden, mahallelerinden, semtlerinden bir kişinin verdikleri üst düzey desteğin onlara değer kattığı sonucunu fazlası ile görebilmekteyiz. İşte Başkanımız Haluk Kayacan bu açıdan bizim ateşleyicimiz, itici gücümüz olmuş durumda" diye konuştu.

Göllü Köyü Spor Kulübünün Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
C.Haluk Kayacan (Başkan)
Ahmet Özdeniz (Başkan Yardımcısı)
Hasan Hüseyin Kara (Başkan Yardımcısı)
Seyit Ahmet Ayvaz (Genel Sekreter)
Celalettin Ayvaz (Köy Muhtarı Yön. Kurulu Üyesi)
Yüksel Tezbiçer (Yön. Kurulu Üyesi)

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


[gallery link="file" ids="110190,110189,110188"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.