Çarşamba, Şubat 05, 2014

Gökçe: Her şey birliğe mal edilmemeli

Çatalca’da geçtiğimiz günlerde yapılan Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Çatalca’daki kulüplere malzeme desteği programından sonra Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca ile bir araya gelen Çatalca’daki amatör futbol kulüplerinin sohbetinde yer alan konuşmalardan sonra kulüpler birliği üzerinden yapılan dedikodulara cevap verme ihtiyacı duyan Birlik Başkanı Hasan Gökçe bir yazılı açıklama yaptı.


Çatalca Amatör spor kulüpleri destekleme derneği Başkanı Hasan Gökçe yaptığı yazılı açıklama aynen şöyle;
İlçemizde bazı işlerde spor faaliyetlerine ivme kazandığı zaman bazı şer gruplar boş durmuyor. Arkadaşlar, sevgili spor severler çok değerli halkımız, taraftarımız, bizler göreve geldiğimiz günden bu yana kimler kulüplerimizin yarasını sararsa ona teşekkürü bir borç biliriz geçen hafta İstanbul Büyük şehir Belediye Başkanımız tüm kulüplere malzeme vermiştir. Bölge milletvekillerimizde bizlere yardımcı olmuştur. Mart ayında alacağımız malzemeleri geçtiğimiz günlerde aldık. Kendilerine Çatalca kulüpleri olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Fakat ben bu güne kadar kimseye yalakalık yapmadım ve yapmamda ihtiyacım yok. Çatalca’nın ve Çatalcaspor’un iyi gidişini çekemeyenlere söylüyorum.


Sevgili Çatalcaspor’u sevenler ve üyeleri; Bizler kulübümüze yardım edenlere teşekkür ettik. Göreve geldiğimiz günden bu yana Çatalca Belediye Başkanımızı Sayın Cem kara Çatalcaspor’umuza hep kapısını açık tutmuştur. Kapılarını Çatalca’daki kulüplere açmıştır, bu konuda kendisine minnettarız. Çatalca kulüpleri olarak Çatalca kaymakamımız sayın Dr. Nevzat Taşdan Çatalca’daki Spor’a yardım etti. Bazı Çatalca esnafımızdan da yardım aldık. Bu yardımların hepsi Makbuz karşılığı Bizlere bu sene tüm Çatalca’da yaşayan halkımızda inandı. Çatalcaspor7u şampiyon yapmaya çalışıyoruz. Fakat kulüp yöneticisi arkadaşlar kulüplerini es geçerek Çatalca Belediyesinden8 yardım talep etmiş ve b yardımları almıştır. Aldığı halde almayıp diyerek kamuoyunu yanlıtmak hiçbir başkanımıza yakışmaz.


Fakat bu ilçede bir kulüpler birliği var, hiçbir kulübümüzü boş çevirmedik, ama bir iki arkadaşımız bu yanlışı yapmışsa bu hataları bütün kulüp başkanlarımıza mal edemeyiz. O bakımdan Çatalca Kulüpler birliğini bozmak, yıkmak,  karıştırmak isteyenlerin uğraşları boşa çıkar. Yapılanlar ortada kalır, Bize gelen talepleri yazılı. Bizler Çatalca Belediyesine, Hem Kaymakamlığımıza, İstanbul Büyük Şehir Belediyesine hemde TFF ‘ye anında iletiyoruz. Her kurumdan da cevap alıyoruz. Tüm Çatalca Kulüplerimizin yanında olan tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ederim.
Çok değerli Çatalcalılar ve yöneticiler spor faaliyetlerini elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Bu sene yine tarih sayfalarını açtık ve alt yapımıza çok önem verdik ve alt yapımızda çok güzel başarılar elde ettik. Ayrıca güreş kategorisinde çok başarı elde ettik ve milli güreşçilerimiz oldu. Bu ilçenin çocukları bu ilçede yaşayan kardeşlerimiz spora ve gençliği yatırımımız devam edecektir. Sayın Belediye Başkanımız ve il Spor müdürlüğümüzde desteklerini katmaya devam edecektir ve bu konuda görüşmelerimizi yaptık.  Artık bırakalm birbirimizi çekiştirmeyi. Burada Kaymakamımız, Belediyemiz olmazsa bunların hiç biri olmaz. Bizler ne görüşte olursak olalım yapılanları bu halk , bu insanlar görür. Yapılan Yardımları hiçbir zaman bizler inkar edemeyiz ve biz yöneticiler hep veren el olduk, alan el olmadık. Bu duygu ve düşünceyle tüm esnafımızdan ve Çatalca’yı sevenlerden destek bekliyoruz.  Başta İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Mimar Kadir Topbaş’a, Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan’a , Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’na, İASKF Başkanı Ali Düşmez’e, ve Tüm Çatalca spor severlere Çatalca amatör spor kulüplerini destekleme derneği olarak teşekkür ediyoruz.


HABER: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.