Perşembe, Şubat 13, 2014

Giresun Emeksan şampiyon olursa...

İstanbul 2.Amatör Ligde mücadele edecek olan Giresun Emeksanspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar 5 yeni transferle kadrosunu güçlendirdi.



IMG_9927
Teknik Direktör Ali Semiz yönetiminde Eyüp Belediyesi Alibeyköy Kompleksinde çalışmalarını sürdüren Giresun Emeksanspor'un dün akşamki antrenmanını Kulüp Başkanı Ahmet Altıntaş, Başkan Yardımcısı Ömer Aktaş, Genel Kaptan Hasan Uçar, Yöneticilerden Hasan Albayrak da takip ederken, yeni transferlerden kaleci Sedat Yılmaz, Ahmet Uzun, Mustafa Güneysu, Ebubekir Tavlı ve Şeref Özkan da çalışmada da yer aldı.


IMG_9933
Şampiyon olursa kupa Keşap'a gidecek
Geçtiğimiz sene Temmuz ayında Giresun'a giderken Ordu'da trafik kazası geçiren ve hayatlarını kaybeden Kulübün futbolcularından Murat Temüz ve Şükrü Temüz kardeşlerin hatıralarını canlı tutmak isteyen Giresun Emeksanspor Yönetim Kurulu, 2.Amatör Ligde şampiyon olurlarsa iki futbolcunun ebedi istiratgahı olan Keşap İlçesindeki köye bir müze kurmak ve her sene lig bitimi hem futbolcuların mezarını ziyaret edip dua etmek hem de bu müzeyi yenilemek niyetindeler.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.