Pazar, Şubat 09, 2014

Gençtürk'ten Tanrıyaşükür'e yanıt

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına adaylığını koyan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Briliği Başkanı Seymen Gençtürk, İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür'ün kendisini kast ederek yaptığı açıklamaya yanıt verdi.



Gençtürk yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


"Kamuoyuna duyurulur.
Sevgili Amatör sevdalıları, öncelikle şunu belirtmek isterim ki 08.02.2014 tarihinde Yerel Futbol Sitesi'nde yayınlanan İASKF Başkanı Sayın Ali Düşmez'in röportajında, genel sekreterlik görevini bugüne kadar başarısız bir şekilde yürüten ve sadece yaşına itibar ettiğimiz sevgili Ali Tanrıyaşükür büyüğümüz benim iki halı sahamın olduğu ve bu halı sahaları sanki birisi bana bağışlamış gibi bir açıklamada bulunmuştur. Bu kamuoyunu yanıltma, seçimi kaybedeceğini anlayan kendisinin can havli ile yürüttüğü taktiklerden birisidir.Hayatımda veremeyeceğim hesabım olmadı ancak İASKF'nin mevcut başkan ve genel sekreterimizin sizlerin paralarına nasıl sahip çıkamadığını önümüzdeki günlerde geniş katılımlı basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacağız. İASKF'nin kimlerin rant kapısı olduğunu sizlere belgeleri ile sunacağız.


Gelelim Halısahalar meselesine. İşletmekte olduğum kapalı iki adet halı saha doğrudur (Aktif Halısaha Spor Tesisleri Ltd.Şti). Bu  dört ortaklı bir işletme. Peki nasıl kuruldu? 2003 yılında (5) dönüm araziyi boş olarak Hamdi Özgül ve varislerinden kiralayan o günkü dört ortak buraya iki kapalı halı sahayı kendi paraları ile kurar ve işletmeye başlarlar. 2005 yılında ortaklardan ikisi maddi sıkıntı nedeni ile hisselerini satmak isterler. O günkü şartlarda Avusturya'da işci olarak çalışan kardeşim Taylan Gençtürk ile beraber anamızın ak sütü kadar helal paramızla bu arkadaşların hissesini alır ve ekmek paramızı kazanmanın mücadelesini veririz. Bu tarihlerde hiç bir siyası meclis üyeliğim ve kulüpler birliği başkanlığım bulunmamaktadır.


Halı sahalarımızın arka tarafında bulunan araziye Küçükçekmece Belediyesi park ve üstü açık ( 30-50) ölçülerinde amatör kulüplerin minik takımlarının çalışabileceği bir saha yapmıştır. Bu sahanın herhangi bir kulübe tahsisi söz konusu değildir. Buraya yakın spor kulüpleri (İst.Trabzon, Filizspor) başta olmak üzere ilçe kulüplerinin yararlandığı, belediyenin kendi tesisleridir.


Art niyetle yapılan bu açıklama nedeni ile Sn.Ali Tanrıyaşükür genel sekreterimizi kamuoyundan özür dilemeye çağırıyorum. Biz hesabımızı her yerde her ortamda veririz ancak sizler verebilecek misiniz.


Kısaca iki soru sormak isterim (Ali Düşmez ve Ali Tanrıyaşükür başkanlara).


1-İdealtepe Spor Kulübü'nün 2013-2014 sezonu katılım payını kimin üzerinden kimin parası ile yatırttınız, bu yatan makbuzu kamuoyuna sunabilir misiniz? (Soruyorum çünkü Sayın Tanrıyaşükür aynı zamanda İdealtepespor'un yöneticisi)
2-2008-2011 yılları arasında Konfederasyonda blok olan paranın tamamı değil de neden sadece (300) bin TL'si İASKF  banka hesabına girdi? Geride kalan yüksek miktardaki para hangi şahsın üzerine gitti veya para nerede sormak isteriz.
Dahası önümüzdeki günlerde. Saygılarımla.

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.