Çarşamba, Şubat 05, 2014

'Hücum futbolu Ateştuğlaspor'un kimliğidir'

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Ateştuğlaspor'un teknik direktörü Gökay Hamşioğlu bu sezon zevk veren bir futbol sergileyeceklerini, hedeflerinin 1. Amatör olduğunu söyledi.



Gökay Hamşioğlu Yerel Futbol Sitesi'ne yapmış olduğu açıklamada, "Bildiğiniz gibi kulübümüzün eski ismi Öz Doğan Yıldızspor'du. Benim kulüpte göreve başlamamdan sonra yeni bir yapılanmaya gittik. Bu yapılanma isim değişikliğiyle başladı. Eski, deneyimli yönetimimize dinamik isimler dahil oldu. Büyük hedefler koyduk. Altyapıda başlayan değişimimiz A takıma da yansıdı. Lige iddialı bir başlangıç yapmak, bir üst kümeye şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Koyduğumuz hedef doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.


Zor bir gruba düştüklerini ve işlerinin kolay olmadığının bilincinde olduklarını ifade eden Hamşioğlu, "A takımda ik bölgeye yapacağımız nokta transferler haricinde kendi öz kaynaklarımızla mücadele etmeyi planlıyoruz. Alttan gelen gençler bizim için daha değerli. Semtimizin adını taşıyan Ateştuğlaspor Kulübü etik değerlere bağlı, amatör ruhu prensip edinmiş misyonuyla futbolun tüm doğrularının uygulandığı bir futbol eğitim merkezi olacaktır. Tabii ki gruplarda şampiyonluktan başka hiçbir hedefi kabul etmememiz de bizim iddiamızın bir kanıtı olacaktır. Bu sezon herkesin izlemekten zevk alacağı bir takım olacağız. Hücum futbolu bizim kimliğimiz. Bunu tüm rakiplerimiz böyle bilmedi" ifadelerini kullandı.


HABER: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.