Pazartesi, Şubat 10, 2014

Büyükçekmece, Çatalca’nın unvanına son verdi

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor, ligin ilk devresinde 3-2 mağlup olduğu güçlü rakibi Çatalcaspor’u dün Büyükçekmece Belediyesi Spor Kompleksi'nde 3-0 mağlup ederek hem rakibinin yenilmezlik unvanına son verdi, hem de rövanşı almış oldu.


Büyükçekmece Belediyesi Spor Kompleksinde seyircisiz oynanan maça ilk dakikalarda etkili başlamaya gayret gösteren konuk Çatalcaspor, iki net gol pozisyonu buldu. Bunun akabinde oyunda kontrolü eline geçiren Büyükçekmece, rakip yarı alana ilk kez gittiği 7. dakikada ilk pozisyonunda Reha ile golü buldu 1-0. yakın mesafeden kafa ile topu Çatalca ağlarına bırakan Reha, takımını adeta şaha kaldırdı. İlk yarı Büyükçekmece Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci devreye beraberlik için çıkan ve bulduğu pozisyonları skora yansıtamayan Çatalcaspor ileri uç elemanları, kaleci Onur’u geçemedi. 80. dakikada gelişen ani atakla Reha hiç akıllarda olmayan bir pozisyonu adeta canlandırdı ve rakibini ekarte ederek topu müsait pozisyonda takım arkadaşı Çağrı’ya verdi. Takımın en golcü isimleri arasında ilk sırayı alan Çağrı, attığı golle Büyükçekmece'yi 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu golün ardından oyundan kopan Çatalcaspor, maçın bitiş düdüğünü bekler gibiydi ve 85. dakikada bu kez sahneye çıkan isim Büyükçekmece'de şükrü oldu. Ceza alanı içinde önünde bulduğu topu ağlara göndermekte zorlanmayan Şükrü, müsabakanın 3-0 biteceğini gösterdi. Geriye kalyan bölümlerde her iki takımın mücadelesi, skoru değiştirmeye yetmedi. Bu zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada bölge derbisini kazanan taraf ev sahibi Büyükçekmece Belediyespor oldu. Müsabakanın seyircisiz olduğundan tribünde yerlerini alamayan Büyükçekmece taraftarları, stadın dışından 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler. Galibiyet coşkusunu maç sonunda takımı tellerin kenarına çağıran taraftarlar, bu anı doyasıya kutladılar. Özgün ile Oğulcan’ın galibiyet dansı ise herkesi hayran bıraktı.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" ids="109847,109846"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.