Perşembe, Şubat 06, 2014

Boşnaklar şampiyonluğu kutladı

1 sezon aradan sonra Süper Amatör Lige geri dönen Yıldırım Bosna, şampiyonluk sevincini taraftarı ile birlikte paylaştı.



Bayrampaşa Yıldırım Mahallesinde yapılan kutlamalara 1.500 civarında Yıldırım Bosna taraftarı katılırken,  saat 21'de başlayan kutlamalar gece yarılarına kadar sürdü.


Dondurucu soğuğa rağmen ailelerin ilgi gösterdiği, kadınlı çocuklu Yıldırım halkının tezahüratları eşliğinde yapılan kutlamaya kırmızı-mavili Yönetim Kurulu tam kadro katılırken, fubolcular Şehit Kamil Balkan caddesine kadar taraftarın eşliğinde takım otübüsünde geldiler. Bütün futbolcuların katıldığı kutlamalara Yıldırım Bosna eski Başkanlardan Bahri Sipahi de katılırken, Yıldırım Bosna taraftarı havai fişekler gösterilere ile Yıldırım Mahallesine unutulmaz bir akşam yaşattılar.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

9 yorum:

felix dedi ki...

"boşnaklar şampiyonluğu kutladı"
yıldırım bosna ne zaman şampiyon oldu?
gruplarında ikinci sırayı aldılar.
ali düşmez-yemen ekşioğlu ekürisinin
himmetiyle ( daha doğrusu mavi boncuk
politikasıyla) play off bile oynamadan
piyangodan SAL a çıktılar.
(diğer ikincilerle birlikte)
yıdırım bosna SAL a çıkışını kutladı
deseniz olmuyor mu?

crevenazvezda dedi ki...

yıldırım bosna takımını gönülden kutluyorum.şampiyonluğu hakettiler.önce bülent hoca ve futbolculara ayrı bir teşekkür gerekiyor.yönetimde elinden gelen neyse onu yapmaya çalıştı onlarada tebriklerimi iletiyorum.cüneyt,kubilay,sedat,bebeto ilyas ve golcü ümit'e ve diğer futbolcu kardeşlerime emekleri için tekrar teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

yıldorım dedi ki...

Felix maruf oyuncu şikesi yaptı bizde şampiyon olduk yani az kaldı YILDIRIM BOSNA GERİ DÖNÜYOR

Muzaffer dedi ki...

Yıldırımbosnayı tebrik ediyorum çok başarılı bir sezon geçirdiler özellikle Sedat ve talihsiz bir şekilde sakatlanan Kenan bu sene takıma çok katkı sağladılar.

bir bilen dedi ki...

şampiyon değil grup 2.ciliğinden terfi

mehmet özel dedi ki...

yıldırm bosna yı kutlarız.KARTALTEPE SPOR KÜLÜBÜ.Kimse sallamasın!!!!!!!!SONUÇTA SÜPER AMATÖRDEYİZ!!!!!ÜZÜLENLER İKİNCİLERİ KÜÇÜMSEMESİN HAYDE,HAYDE....

mustafa dedi ki...

SANIRIM SENİ'DE AYNI ŞEKİLDE KANDIRMIŞLAR ARKADAŞ. KALDI'Kİ ZEYTİNBURNU'NUN ÇIKARTTIĞI YAYGARANIN BOŞ OLDUĞU BELGELERLE İSPATLANINCA MALESEF TARİH SİZİ İKİNCİ OLARAK ÇIKTI DİYE YAZACAK AMA SONUÇTA SÜPER AMATÖR'E ÇIKILDIĞINA GÖRE TEBRİKLER BAŞKA BİR ŞEY DEMEYE GEREK YOK. AYRICA 2 BAYRAMPAŞA TAKIMININ ÇIKMASI AYRI BİR GÜZELLİK ORAYA BURAYA SALLAYACAĞIMIZA BU GÜZELLİĞİ YAŞASAK DİYORUM.

TAYFA BOSNAK dedi ki...

CIKTIK MI? CIKTIK. SIZ NEYIN KAFASINDASINIZ ? YOK 1. OLDU YOK 2. OLDUBUNU YAZAN DUSMANLARIMIZ SUPER AMATORDE GORUSMEK DILEGIYLE . YILDIRIM BAK ISTE TAYFA BOSNAK HER ZAMAN KI YERINDE ..

cüneyt DESTANOGLU dedi ki...

Mehmet başkan sizi de tebrik ederiz..süper de başarılar bayrampaşa takımları kalkınmali ve daha fazla takim olmali kavga savasla kiskanclikla olmaz.12. Grubunda en kaliteli takimi Yildirim bosna dir. Zeytini de marufuda hakkiyla ezdi namusuyla cikti. Sukurler olsun alnimiz ak o yuzden tarih kalıcı eserleri geçmiş te yaşadığın güzellikleri ve başarılari yazar..o yüzden kimse kimseye sallamasin herkes hayallerini gerceklestirsin.nerden geldiğini ve haddini bilecek herkes...

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.