Cuma, Şubat 14, 2014

"Cemal Boğatekin yanlış bilgi veriyor"

TFF İstanbul İl Başkanlığı Müsabaka Atama Sorumlusu Yaşar Uğur, CFS Bağcılarspor Başkanı Cemal Boğatekin'in kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini söyledi ve "CFS Bağcılarspor şu ana kadar Mahmutbey'de 31 resmi müsabaka oynamıştır" dedi.



Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan TFF İstanbul İl Başkanlığı'nın deneyimli Yöneticisi şunları söyledi: "Biz, TFF İstanbul İl Başkanlığı olarak tüm Kulüplere ve takımlara eşit davranıyoruz. Aksini kimse inkar edemez. Zaten bulunduğum konum itibariyle aksi bir davranışta bulunmam mümkün değildir, zira Başkanımız Sayın Yemen Ekşioğlu'nun en hassas olduğu konulardan birisi de takımların kendi sahalarında veya en yakın sahalarda oynaması durumudur.


"Bir Başkana yakışmayacak şekilde konuştu"
CFS Bağcılarspor Başkanı Sayın Cemal Boğatekin, kendisi ile yaptığımız görüşmede maalesef bir Kulüp Başkanına yakışmayacak şekilde konuşmuş ve temsil ettiği Kulübün hakkını savunurken haddini aşmıştır. Bunları kamuoyu ile paylaşmak istemiyorum. Ancak kamuoyuna bazı bilgiler sunmak isterim; Bağcılar'da resmi müsabakaların oynandığı sadece 1 tane Stat vardır, burası da bilindiği üzere Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'dır. Bağcılar'da 16 tane Amatör Kulüp var ve bunların her birisinin en az 5 alt yapı takımı liglere girmektedir. Bu şu anlama gelmektedir; Bağcılar'da en az 60 takım müsabaka oynuyor. Şu anda Bağcılar'da CFS Bağcılar 4 kategori, Mahmutbeyspor 3 kategori, Güneşli 3kategori, İstanbul Bulancakspor 3 kategori, Bağcılarspor 2 kategori, Cemspor 2 kategori, Asil Kartal 2 kategori, 1907 Marmara 2 kategori, İstanbul Sivas 2 kategori, Bağcılar Üsküp İlköğretim Okulu 1 kategori, Bağcılar Eğitimspor 2 kategori ve Bağcılar Gençlergücü 2 kategoride lige devam ediyorlar. Bir tane sahaya 2 günde kaç tane resmi müsabaka verilir? Biz TFF İstanbul İl Başkanlığı olarak bu maçları mecburen sıraya koyuyoruz ve eşit şekilde maç dağıtımı yapıyoruz. Sayın Cemal Boğatekin'in iddia ettiği bir durum haliyle söz konusu değildir.


"CFS Bağcılar bu sezon 31 müsabaka oynadı"
Bayan takımı da olan CFS Bağcılarspor devam eden sezonda şu ana kadar tam 31 adet resmi müsabakayı kendi sahası olarak görünen Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında oynamıştır. Bunların 5'i Bayan takımı maçı, 11 tanesi Süper Amatör Lig maçı, 4 tanesi U17 maçı, 2 tanesi U15 maçı ve devam eden liglerde de U14 kategorisinde kendi sahasında 2 maç, U16 kategorisinde 3 maç ve U19 kategorisinde de hali hazırda 3 maçtır. Bunlar resmi müsabaka sayılarıdır. Şimdi bu sayılar ortada iken Sayın Cemal Boğatekin nasıl olur da 'haftalardır kendi sahamızda oynayamıyoruz' diyebilir. Henüz geçen hafta U19 takımı 8 Şubat 2014 Cumartesi günü U19/1 ligini maçını saat 14.30'da Ramispor ile oynamıştır. Yine aynı şekilde 6 Şubat 2014 Perşembe günü Atışalanı ile oynadıkları U16 maçı Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında saat 10.45'te oynamıştır. CFS Bağcılarspor Başkanı Sayın Cemal Boğatekin elini vicdanına koysun ve lütfen doğruları söylesin. Bir de 'hor görülme' meselesi var ki ona hiç girmek istemiyorum. Bunların tümü asla kabul edilebilecek iddialar değildir ve lütfen herkes temsil ettiği Kulübün haklarını ararken empati kurmayı öğrensin, insanları yalan yanlış sözlerle haksız yere itham etmesin ve en önemlisi de sevgi ve saygı çerçevesinde konuşsun. Biz bir Kulüp Başkanından bunu bekleriz."


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.