Cuma, Şubat 07, 2014

"Vefa-Küçükpazar birleşmesine sıcak bakıyoruz!"

Fatih Spor Kulüpler Birliği Başkanı Murat Kapusuz yaptığı açıklamada, "şayet Vefa Spor Kulübü yöneticileri, Vefa-Küçükpazar birleşmesiyle camialar ayakta kalacaksa bizlere de bu oluşuma destek vermek düşer." dedi.



Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Vefa’nın zor günler geçirmesine gönüllerinin razı olmadığını söyleyen Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz, Birlik olarak Fatih’i temsil eden tüm kulüpler gibi bu camianın da yanında olduklarını söyledi.


 


Önceki akşam Vefa Spor Kulübü Lokalinde yapılan yönetim kurulu toplantısına katılarak camianın sorunlarını dinlediklerini söyleyen Kapusuz, Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran ve ekibine her zaman destek olacaklarını, bu koca çınarın ayakta kalabilmesi adına üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için çaba göstereceklerini söyledi.


 


“Yeter ki camialar ayakta kalsın!’”
Vefa-Küçükpazar birleşmesine bu camianın önde gelen isimlerinin okey vermesi durumunda kendisinin de bu duruma destek vereceğini söyleyen Kapusuz, “Yeter ki camialar ayakta kalabilsin ve ekonomik anlamda destekler verilsin. Eğer Vefa Spor Kulübü yöneticileri, Vefa-Küçükpazar birleşmesiyle bu sorunun kökten halledileceğine inanıyorsa bizlere de bu oluşuma destek vermek düşer. Bununla ilgili yapılan toplantıda yer aldım ve buradaki sorunların hakikaten çok büyük olduğunu bu camianın ayakta kalabilmesi için kişilerin vereceği desteklerin nereye kadar devam edeceğini bunun karşılığında nasıl bir netice alınacağını herkes gibi beni de merakla beklemeye çekildim. Hiç geliri olmayan kulüplerin kişilerin vereceği destekle nereye kadar gideceği de bir muammadır. Bugün Mesut Gülbaran ve ekibi bu desteği veriyor, yarın veremeyecek duruma gelmesi durumunda bu koca çınar susuz kalmış bir ağaç gibi resmen kurumaya yüz tutturulacaktır. Eğer birleşme soruna köklü bir çözüm olarak yetecekse varsın birleşme olsun da bu camia kurtulsun demeden kendimi alıkoyamıyorum. Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran ve ekibinin düşüncelerinin arkasında Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği olarak her daim yer almaya gayret göstereceğiz. İnşallah kurtuluş reçetesinin tedavisi olumlu izler bırakır” şeklinde konuştu.


 


HABER: İBRAHİM KESKİN

2 yorum:

akın dedi ki...

Fatih kulüpler birliği mi yoksa yalnızca Vefa ve Kadırga'nın kulüpler birliği başkanı mı?...Çoğu Fatih kulübünün yüzüne bakmayan,asıl yardım edilmesi gereken Fatih kulüplerine yardım etmeyen,yakın durduğu bu iki kulübünse gerek gecesi,gerek piyangosunu kaçırmayan başkan!

bir bilen dedi ki...

evet,akın bey aynen bende yorumunuza katılıyorum

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.