Pazartesi, Aralık 09, 2013

Sultangazi 3 puanı tek golle aldı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Sultangazispor evinde Zonguldak temsilcisi Kozlu Belediyespor’u konuk etti. İlk yarıyı Fatih’in penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapatan Sultangazispor maçı da bu skorla kazandı.
Karşılaşma konuk ekip Kozlu Spor ’un vuruşu ile başladı. Mücadelenin ilk 40 dakikasında her iki ekipte pozisyon bulmakta güçlük çekti. Karşılaşmanın 41. Dakikasına girilirken Sultangazispor penaltı vuruşu kazandı.Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Fatih Tutar, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturmayı başardı. Fatih’in penaltıdan kaydettiği bu golle Sultangazispor, soyunma odasına 1-0 galip girdi.



İkinci yarı ev sahibi Sultangazispor ’un vuruşuyla başladı. İkinci yarının başından itibaren sahada varlığını hissettiren Sultangazispor, Fatih başta olmak üzere diğer oyuncularıyla bulduğu net gol fırsatlarından yararlanamadı. Mücadelenin son 10 dakikasına girilirken konuk ekip Kozlu Spor, beraberlik için bütün hatlarıyla Sultangazispor, sahasına yüklenmeye başladı. Beraberlik gölünü arayan Kozluspor, defansında boşluklar vermeye başladı. Bulduğu kontra atakları değerlendiremeyen Sultangazispor, sahadan tek golle galip ayrıldı. Sultangazisporlu futbolcular galibiyeti maça yoğun ilgi gösteren ve desteğini bir an bile kesmeyen taraftarına armağan etti.



HABER-FOTOĞRAF: ZEKERİYA YILMAZ
KAYNAK: www.sultangaziajans.com

 

[gallery link="file" ids="98204,98203,98202"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası Finalleri Sonuçları

Türkiye U16 Futbol Şampiyonası dörtlü finalleri  Afyonkarahisar'da başladı.