Salı, Aralık 03, 2013

Aliağaspor fırtınası

İzmir 1.Amatör Lig'de Aliağaspor futbolda fırtına gibi esiyor. Ligin ilk yarısında zirveyi bırakmayan Yeşil Beyazlı takım, ikinci yarının ilk maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı. 2013- 2014 Futbol sezonu İzmir ili 1. Amatör Küme, 1. Grupta mücadele eden AliağaSpor, sahasında oynadığı karşılaşmada Kınık Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.  Aliağa Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren ve Aliağaspor’un genç taraftar topluluğu birlikte izledi.
Karşılaşmada baştan sonra üstün bir oyun sergileyen AliağaSpor, 18.dakikada Mehmet’in ceza sahası dışından yaptığı sert şut ile ilk golüne kavuştu: 1-0. Genç kadrosuyla mücadele eden konuk ekip Kınık Belediye Spor ise 43. Dakikada Harun ile beraberliği yakaladı. İlk yarı 1-1 tamamlandı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi AliağaSpor, 48. Dakikada tecrübeli oyuncusu Zeki’nin golüyle öne geçti: 2-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca Aliağaspor sahadan 2-1 galip ayrılarak zirvedeki yerini pekiştirdi.

ÖZLENEN HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ
Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, futbolda özlenen hedeflere ulaşmak için yönetiminden taraftarına, antrenöründen oyuncusuna kadar camianın tek yürek olduğunu ifade ederek, “Aliağa’ya futbolda özlediği başarıları getireceğiz. Genç oyuncularımıza güveniyoruz. Bu yıl play off final şansızlığımıza son vererek Aliağa’ya büyük bir mutluluk yaşatacağız” dedi.

STAT : Aliağa Şehir Stadı
HAKEMLER : Halil İbrahim Atabay, Suat Ünal, Yiğit Öz
ALİAĞASPOR:  Hasan, Oğuz, Yusuf (Dk 75 Berkay), Esen, Burak, Felek, Erdi, Oktay, Umut (Dk 45 Semih), Zeki( Dk 85 Eray), Mehmet Ateş
KINIK BLD SPOR: Mustafa, İbrahim, Ahmet, Arif, Ümit, Harun, Erhan(Dk 60 Adnan ), Tugay Kocayiğit (Dk 78 Tolga) Mert,  Tugay Varol(Dk 78 Ahmet Can Kurt), Musa
GOLLER: Dk 18 Mehmet Ateş, Dk 48 Zeki (Aliağaspor);  Dk 43 Harun (Kınık BLD Spor)


ALİAĞA SPOR ANTRENÖRÜ ALPER PEKER: “PUAN FARKINI AÇTIK”
Maç sonunda değerlendirme yapan Aliağa Spor Antrenörü Alper Peker, “Ligin ilk ve son maçları her zaman zorlu geçer. Bu maç ikinci devrenin ilk maçıydı. Rakibimize göre daha güçlü oynadık. Daha çok gol pozisyonuna girdik. Pozisyonları değerlendirebilseydik daha farlı olurdu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 2. takım ile aramızdaki fark 10 puan oldu. Bu bizim için güzel bir gelişme.  Bizi yalnız bırakmayan yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

KINIK BELEDİYE SPOR ANTRENÖRÜ OZAN YÜCEL: “HEDEFTEN UZAKLAŞMADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”
Kınık Belediye Spor Antrenörü Ozan Yücel ise; “Üretken olmaya çalıştık fakat sonuca gidemedik. Hafta içinde de bazı eksikliklerimiz vardı. Puan ve puanlar için geldik ama skora yansımadı. 2-1 mağlup ayrıldık. Genel olarak iyi bir maçtı. Hakemin kartlarına çok başvurmadığı bir mücadeleydi. Üstünlük sağlamaya çalıştık ama biraz şansımızda yanımızda değildi. Önümüzdeki haftalarda oynanacak maçlara bakacağız. Hedefimiz, iddiamız devam ediyor.” diye konuştu.


KAYNAK: www.aliaga.bel.tr


[gallery link="file" ids="96503,96502,96501,96500,96497,96498,96499"]


 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.