Salı, Aralık 03, 2013

Akçakocaspor istediğini aldı

Bölgesel Amatör  Lig 9.grupta mücadele eden  Akçakocaspor, Adapazarı temsilcisi Serdivan deplasmanından altın değerinde 1 puanla döndü.

Güzel ve kalabalık seyirci altında oynanan müsabakaya her iki takım çok kötü futbol ortaya koydular.Akçakocaspor’lu Murat,maçın bitiminde Serdivanspor başkanı İbrahim Şanlı’nın ağır hakaretler edince ortalık karıştı. Emniyet güçleri olayları hemen önlediler.Akçakocaspor’lu yöneticiler Serdivanspor’lu yöneticilerden daha sonra özür dileyerek sahadan ayrıldılar. Her iki takımın çok kötü bir futbol sergilediği maçta bir puan alan Akçakocaspor evine mutlu döndü. Maçın hakemi maçın sonuna 6 dakika ilave etti.


Maçın ilk yarısında Adapazarı temsilcisi Sarı -Siyahlılar çok etkisiz bir oyun ortaya koydu. Ani gelişen Akçakocaspor atağında Çoşkun 5.dak.topa sert vurdu ,kaleci Semih’ten dönen topu tekrar alan Çoşkun topu dışarı attı. Maçın 9.dakikasında  bu defa Serdivanspor’lu Hüseyin takımının soldan getirdiği ve kale önüne ortaladığı topa kale önünde ayak koyamayınca büyük bir fırsatı kaçırdı. Akçakocaspor devreyi 0-0 kapattı .

İkinci yarı oyun da üstün olan taraf yoktu. Maçın 60.dakikasında Akçakocaspor’lu Çoşkun ikince kere rakibine faul yaptığı gerekçesi ile hakem çift sarıdan oyun dışına gönderdi. Maçın son dakikalarında Serdivanspor Fatih Şen ile bir gol buldu ,hakem ofsayt gerekçesi ile golu saymayınca ve maçta başka gol olmayınca maç 0-0 berabere bitti. Akçakocaspor aldığı bu beraberlıkle puanını 14 e çıkartırken, Serdivanspor ise aldığı bu beraberlıkle puana 17 ye çıkardı. Haftaya Akçakocaspor kendi sahasında gurubun güçlü temsilcisi Eskişehir Demirspor ile karşılaşırken,Serdivanspor deplasmanda karşılaşacaktır.

STAT: Serdivan-Hüseyin Ersin
HAKEMLER: Bircan Persenti , Resul Esen , Mehmet Pekmezci (Kars ve Gaziantep bölgesi)
SERDİVANSPOR: Semih,Bünyamin,(Ertuğrul) Semih,Fatih Şen,Gökhan,Enes,Hüseyin,(Gökhan),Fatih Çelik, Necmi, Ufuk, Muhammet,(Mürsel)
AKÇAKOCASPOR: Furkan,Kadir,Levent,Batuhan,Erdi, Murat Tolga(MehmetAli),Mahir,Coşkun,Öner,(Onur)Savaş(Oğuzhan
KIRMIZKART: 60.dak. Çoşkun ( 2.Sarıdan),Akçakocaspor

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.