Salı, Kasım 05, 2013

Sahadan çekilme pahalıya patladı

İstanbul U15 Ligi 32. Grup'ta 3-2 öndeyken hakeme kızıp sahadan çekilen Ferahspor hükmen yenik sayılırken 3 puanı da silindi.



Yeşil-Beyazlı Üsküdar temsilcisi, Sancaktepe Ziganaspor'la oynadığı maçta 3-2 öndeyken 63. dakikada aleyhine verilen penaltıdan sonra sahadan çekildi. Dün toplanan Tertip Komitesi, Ferahspor'u 3-0 hükmen yenik sayarken 3 puanını sildi.


Grupta daha önce oynadığı 7 maçı kaybeden ve bu maçta ilk puan/puanlarına çok yaklaşan Ferahspor böylece -3'e geriledi. Ziganaspor ise puanını 17 yaptı ve şampiyonluk umutlarını sürdürdü.


Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

kürşat dedi ki...

zaten puanı olmayan takımın puanını silerek büyük ceze vermişssiniz Akıl edenleri tebrik ederim

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

EKSİ PUAN PUAN UYGULAMASININ NE OLDUĞUNU HİÇ BİLMEDİĞİN İÇİN

yorumsuz dedi ki...

bu mac ile ilgili söylemiyorum yürekleri varsa diğer kulüplerin puanını silsinler.örnegin Topkapı maçı kendi raporlarında hakeme 8-9 futbolcu üzerine yürüdü diyor mac 3-2 iken mac tatil ediliyor sonuç ' maçın 3-2 tesciline il disipline sevkine hani puan silme gecen sene bir maçtan önce üc kişi bıçaklanıyor mac yarıda kalıyor sonuç maçın kaldığı dk. devamına nerede puan silme yürek ister sonrada adalet dağıttıklarını sanıyorlar esenkent ptt maçı bir oyuncunun ferdi davranıp hakeme mmudahalede bulunması mac tatil sonuç hükmen mağlup eksi 3 puan adaleti kime göre dağıtıyorlar çok merak ediyorum. aklıma gelen takımlara yazıyorum bunlara ceza verseler ya (z.burnu,alibeyköy,feriköy,tophane tayfun,k.köy)gibi takımlarada uygulasalar işte o zaman alınlarından öperim ama yürek ister
adamı olan isini hallediyor olmayan sürünsün mesele bu kadar basit

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.