Salı, Kasım 05, 2013

Futbolcular, tesislerin durumuna isyan etti

Sakarya 1. Amatör Lig'de maçlarında kullanan birçok sahanın tuvalet ve duş kapılarının olmaması futbolcuları isyan ettirdi.



Alifuatpaşa sahası, Erdoğdu Sahası, Taşburun sahası, Altındere sahası gibi birçok sahanın tuvalet ve duşlarının kapısı olmadığını ve söyleyen Alaağaçsporlu Futbolcu Adem Altun, "Yıllardır futbol camiasının içerisindeyim. Bu rezalet yıllardır bitmedi. Ne zaman bitecek çok merak ediyoruz. Birçok stadın soyunma odalarında duşlar çalışmıyor, sular akmıyor. Bazı statlarda tuvaletlerin kapısı yok. Duşların kapıları yok. Buradan yetkililere sesleniyorum; işi yapan insanları bu mevkilere getirsinler, atasınlar. 'Spor sağlıktır' diyoruz ama sağlıklı bir ortamımız yok. Futbolcularımızın ne kadar sağlıklı ortamlarda giyinip soyunduğunu görüyorsunuz. Buralar için ödenek çıktığını söyleniyor ama şuana kadar gelen bir şey yok. Söylenenler bu yönde" dedi.


Altun şöyle devam etti: "Bazı futbolcu arkadaşlarımız maç sonrası duşlarını almadan evlerine gidiyorlar. Duş almadan terli terli sokaklara çıkıyoruz hastalanmamız an meselesi. Alifuatpaşa sahası, Erdoğdu Sahası, Taşburun sahası, Altındere sahası ve diğer sahaların yapılmasını rica ediyoruz. Bir an önce bunlara bir çare bulunmasını istiyoruz" dedi.


Diğer futbolcular da "Tuvalet ve duşların kapısı olmayan sahalarda rezillik çekiyoruz. Yetkililer bu duruma biran önce çare bulsunlar" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 


Kaynak: geyveyoresi.com

2 yorum:

Ogün Koca dedi ki...

Bu fotoğrafa bakınca adamların isyanını anlamış değilim !!!
Geçen hafta Karadeniz sahasına maça gittik , bize anahtar verdiler , soyunma odasına gittik. Koridora girmemiz ile çıkmamız bir oldu !!!
Bırakın soyunma odasını kullanmayı içeri adım bile atamadık. Tuvaleti kullanmak isteyen oyuncular koşarak geri çıktılar...
Yani bu arkadaşlara şunu söylemeliyiz BETERİN BETERİ VAR , HALİNE ŞÜKRET DOSTUM ...
Umarım bu notu yetkililer okurda Karadeniz sahasının odalarını kontrol ederler ...
Nacizane bir fikir ; Hemen yanında kuleler inşa ediliyor , belediye inşaat sahibine rica etse 2-3 günde neler yapılır neler :-)

Ogün Koca

ahmet dedi ki...

karadeniz evet oyle bızde gorduk da lavoba oyle ordakı bos odalar hurdaları yerde ıcerıye kafanı koyamazsın yazık orası gercekten ıncelmesı lazım ilk olarak ordan baslaması lazım semın desen yene aynı

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...