Cumartesi, Ekim 05, 2013

Naroğlu: Her maç bizim için final

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup lideri Çatalcaspor’da Çayırovaspor maçı öncesi Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu sitemize önemli açıklamalarda bulundu.



Her maçın kendileri için final niteliği taşıdığını söyleyen Naroğlu, şu ana kadar iki maç oynadıklarını, geride 24 maçlarının olduğunu hatırlattı. İki maç kazanmakla şampiyonluğun gelmeyeceğini söyleyen belirtti, erken havaya girmek takımı olumsuz yönde etkileyebileceğini savundu.


Bunun için herkesin dikkatli olması gerektiğini söyleyen Naroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “İki galibiyet aldık diye havaya girmek çok yanlış olur, ayağımızı yere sağlam basması lazım. Teknik kadro, futbolcu ve yönetim olarak bu şekilde çalışıyoruz. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Çayırovaspor maçı çok zorlu geçecek fakat hedeflerimiz doğrultusunda her zaman sahaya içeride ve dışarıda kazanmak için gideceğiz. Takımın durumu gayet iyi ve bunu avantaja çevirmeye devam edeceğiz. Kilimli Belediyespor maçında Berk’in burnu kırıldı ve bu hafta takımdaki yerini alamayacak. Berk’in yanı sıra Kırmızı kart cezalısı Oğuzhan da takımda yerini alamayacak. Bizler bu eksikleri mazeret olarak görmüyoruz. 23 oyuncumuza da aynı şekilde bakıyoruz. İki maç kazandık diye lig bitmedi. Erken havaya girmememiz gerekiyor. Oyuncularımızda bunun farkındalar. Biz maçlara tek tek bakıyoruz ve oynanmayan maçı hesaba koymuyoruz. 26 maçın sadece 2’sini geride bıraktık. Çatalcaspor için her maç finaldir bizim için. Ben bu vesileyle Kilimli Belediyespor maçında bizim yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan Çatalca Kaymakamımız Nevzat Daştan’a, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcılarımız Ufuk Akın, Metin Sezer, Erhan Güzel’e, Savcılarımıza ve olağan üstü seyirci oluşmasını sağlayan Çatalca halkını teşekkür ediyoruz. Çatalca halkı bu şekilde bizim yanımızda olduğunda başaramayacağımız hiç bir şey olmaz.”


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.