Cumartesi, Ekim 05, 2013

Kaya’dan Büyükçekmece’ye tam destek

Tepecikspor eski Yöneticilerinden Yusuf Kaya, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor’a destek sözü verdi.



Büyükçekmece Belediyespor Basın Sözcüsü Hüseyin Kaya ile önceki gün bir araya gelen Yusuf Kaya, Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Bordo-Mavililer'e her türlü desteğini vereceğini söyledi. Tepecikspor’dan sonra profesyonel ligde mücadele edeceğine inandığı Büyükçekmece Belediyespor’a ilerleyen haftalarda gerekli desteği sunacağını söyleyen Yusuf Kaya’ya teşekkür eden Büyükçekmece Belediyespor Basın Sözcüsü Hüseyin Kaya, bu tür desteklere takım olarak ihtiyaçları olduğunu söyledi.


Bu tür desteklerle daha çok moral bulacaklarını söyleyen Hüseyin Kaya, “Öncelikle bu iyi niyet gösterisini Kulübümüze sunan Yusuf Kaya’ya teşekkür etmek istiyorum. Kendisinin her zaman desteğini alıyoruz bu yüzden bu destekler bize sürpriz olmadı. Her zaman spor’un ve sporcunun yanında olduğunu gösteren Yusuf Kaya’ya yönetim kurulumuz adına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu moralle takımımız Pazar günü kendi evinde oynayacağı Sultangazi Belediyespor engelini aşacaktır. Büyükçekmece Belediyespor’un bu yıl hedefi vuracağına adım gibi eminim çünkü bu tür destekler ve oyuncu kalitesi ile bu lige damgamızı vuracağımızı düşünüyorum” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 19 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de 12. hafta karşılaşmaları bugün tamamlanacak...