Pazartesi, Temmuz 08, 2013

U19/2.Ligi sona erdi

İstanbul U19/2.Ligi’nde 22.Grup’ta zorlu maraton bugün oynanan maçlarla son buldu. Gruplarında birinci olan takımlar bir dahaki sezonda U19/1.Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.



Okyanus Koleji, Esenyurt İncirtepe, Denizköşkler, Kağıthane Çağlayan, Ramispor, Örnektepe, Yıldız, Kağıthane, Seyrantepe Yeşilce, Galata, Piyalepaşa, Seyrantepe Of, Kültürspor, Çayırbaşı, Bahçelievler, Adalar, Modafen, Ferahspor, Kartal Yuvası, Alemdağ, Maltepe Belediye gruplarını şampiyon tamamlayıp U19/1'in yeni takımları oldular.

10.Grup'ta İstanbul Bafraspor ve Cerrahpaşaspor takımlarının puan eşitliği ve takımların ikisi arasında oynanan maçta eşitlik bozulmadı ve aralarında bir maç daha oynayıp şampiyon belirlenecek.


HABER: ERHAN HARPUT

10 yorum:

ramili dedi ki...

u/19 2 içinde attıgı ve yedigi golle en başarılı tek takım olan ramispora daha geniş yer ayırmanız gerekirdir sayın editör saygılar.

srfgs dedi ki...

Yalnız Bafraspor şampiyon olmadı henüz,1. kural 2'li averaj ilk maç 1-0 cerrahpaşa galip 2. maç 1-0 bafra galip 2. kural 2'li averajlar aynıysa puanları aynı olan takımlar müsabakada bir kez daha karşı karşıya gelecekler,yani haftaya belli olacak büyük ihtimalle şampiyon.

akd dedi ki...

Ramispor'a hem A takım hem de genç takım düzeyinde yeterince destek olduğumuzu bilmenizi isterim. Destek olmaya da devam edeceğiz, çünkü bizim için kıymetli bir Kulüptür Ramispor. Yerel Futbol Sitesi Ramispor'a her zaman yakın olmuştur. Genç takım haberi konusunda haksız olduğunuzu düşünüyorum. Son iki maçına (bir tanesi hafta içi, diğer deplasman) gelen Yerel Futbol Sitesi değil miydi? Siz son maçına neden gelinmedi? diye herhalde bu yorumu attınız, cevabı Rami Spor Kulübü Başkanı Sayın Ercan Çalışkan biliyor, ancak -ben de bilmek isterim- derseniz, 0532 790 17 35 numaralı telefonum açık, hatta şu anda Eyüpteyim, dilerseniz yüz yüze konuşalım. Selamlarımla. Ali Kemal Demir

semtaşkı dedi ki...

176 takım arasında gol rekorları kırarak şampiyon olan ramispor genç takımının şampiyonluk kutlamalarından ne bir haber ne bir resim yazık !!!!

tahsin GÜVEL dedi ki...

gerçektende ,RAMİSPOR un 2 yıldır antrenörü olarak yerel futbol ailesine RAMİSPORA GÖSTERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN ALAKALARINDAN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM

futbolsever dedi ki...

Ali kemal ab, benim dikkatimi çeken bir şey var
Arnavutköy belediye ve selimiyeden çoktandır haber yapılmıyor
Hiç gelişme yokmu?(mesajım eleştiri amaçlı değil sadece bu durgunluğu çözemedim boşunamı şampiyon oldu bu takımlar)

akd dedi ki...

Bu iki Kulüpten haberleri en kısa zamanda sizlere ileteceğiz. Selamlarımızla.

feriköylüm dedi ki...

öncelikle rami sporu bende tebrik ederim ama grup da çok önemli 15 grup çok sert bir gruptu mesala böyle gruplarda o kadar gol atamasınız

ramili dedi ki...

bizim takımımız çok üst düzey bi takım oldugu için hiç bi grup fark etmez aynı başarıyı gösterir

efe darendeli dedi ki...

rami gürselsporun 7 numarasından yedigi gol 125 gole bedeldi

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.