Salı, Temmuz 02, 2013

Tepecikspor'da Şen dönemi

Tepecikspor’a 2010-2011 futbol sezonunun devre arasında gelerek takımın başında görev alan ve grup lideri Hatayspor ile aralarında bulunan 12 puanlık farkı kapatarak 2. Lige taşıyan başarılı Teknik Direktör Enver Şen, yeni sezonda yeşil-beyazlıların hocası oldu.

Tam yetki ile takımın başına getirilen genç ve deneyimli Teknik Direktör Enver Şen ile 3 Yıllık sözleşme imzalayan Tepecikspor, takımı 2013-2014 Futbol sezonu öncesi genç teknik adama emanet etti. Önceki gün akşam saatlerinde Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu ve Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu ile Şirket Ofisinde bir araya gelen Teknik Direktör Enver Şen, Aydınspor ve eski Teknik Direktörü Hüsnü Özkara’dan affını istedi. Kendisini 3 Yıllık Tepecikspor’lu yapan imzayı atarak eski takımına yeniden dönmenin mutluluğunu yaşayan genç Teknik Direktör Şen, takımı en iyi tanıyan hocalardan olduğu için ilk tercih edilen isim oldu. Yaklaşık yedi hoca ile görüşen ve Enver Şen ile karar kılan Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu ile Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, imza töreni sonrası oldukça mutlu göründüler. Enver Şen’in takımı en iyi tanıyan isimlerin başında yer aldığı için anlaşmakta tereddüt etmediklerini söyleyen Başkan Eyüboğlu, “İki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

Şen: Burası benim evim gibi
Tepecikspor ile 3 yıllık anlaşma imzalayan Teknik Direktör Enver Şen, Tepecikspor’a yabancı olmadığını, bu camiada futbolculuk döneminde biri İstanbul Şampiyonluğu olmak üzere üç kez futbolculuk, bir kez de hocalık döneminde şampiyonluk yaşadığını söyledi. İnanan ve başarıdan başka bir düşüncesi olmadığını söyleyen Teknik Direktör Enver Şen, “Öncelikle iki sezon ayrı kaldığım eski takımım Tepecikspor’a geri dönmekten büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Burası benim adeta evim gibi ve başarı için burada olduğumu belirtmek istiyorum. Hedefimiz Tepecikspor’da bir trend yakalamak ve bu zamana kadar burada ki başarılarımızı pekiştirip takımı iyi yerlere taşımak olacaktır. Sporseverlere ve bölge halkına kaliteli futbol oynayan ve keyif veren bir takım izlettirmenin hesaplarını yapıyoruz. İnşallah bunu başarıp bizlere olan güveni de sarsmamış olacağız. Bizim için mesai bugün başladı ve transfer çalışmalarına da bu anlamda start vermiş bulunmaktayız. Öncelikle iç transferi çözüp daha sonra dış transfere yöneleceğiz. Hafta sonuna kadar iç ve dış transferde epey yol almış olacağız” dedi. Diğer taraftan Teknik Direktör Enver Şen’in yardımcılıklarını Alper Şemsiediz ve Burak Önal’ın yapacağı Kulüp tarafından açıklandı. Kaleci Antrenörü konusunda ise yönetim, eski hocaları İhsan Şen ile masaya oturacaklarını ifade ettiler.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.