Cuma, Temmuz 05, 2013

Silivrispor transferde bombayı patlattı

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Silivrispor, Sancaktepe Belediyespor’un başarılı orta saha oyuncusu Cemal Şener’i renklerine bağlayarak transferde bombayı patlattı.


Yeni sezonda ligi hedefledikleri yerde bitirmek için kolları sıvayan Silivrispor’da yönetim 2.ve 3. Lig ekiplerinin kadrolarına dahil etmek için peşinden koştuğu 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon Kırmızı-Beyazlılar’da tamamı ilk 11 olmak üzere 33 maçta forma giymişti. Önceki gün yapılan imza töreni ile resmen Silivrisporlu olan Cemal Şener’in transferinde kulübün İdari Menajeri Özgür Kurt’un önemli bir çalışması olduğu biliniyor.

Transferimi Kurt bitirdi
Daha öncede Silivrispor formasını giyen Şener imza sonrasında yaptığı açıklamasında; “Silivrispor ile anlaşmamda en büyük etken Özgür Kurt’tur. Sözleşmem biter bitmez hiçbir tereddüt yaşamadan imzamı attım. Geçmişte de Silivrispor’da iyi anılarım vardı. O zaman takım kaptanlığını yapan Özgür Kurt ile birlikte iyi bir sezon geçirmiş ve mükemmel bir dostluğumuz başlamıştı. Bu dostluk neticesinde Silivrispor’a düşünmeden evet dedim. Yeni sezonda yapılan transferlere baktığımızda iyi bir kadro oluşturuyorlar. Bende bu iyi ekipte yer alarak Silivrispor’u hedefledikleri yere emin adımlarla çıkması için ter dökeceğim” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery columns="5" ids="68163,68162,68160"]

1 yorum:

aydın dedi ki...

gorunen okı bu sene sılıvrı taraftarı zevkle mac ızlıcek tesekkurler sayın başkanım ve yonetım kurulu bı parantezde ozgur kurta acmak gerekıo gecesını gunduzune katıo hakkı odenmez basarı geldıkce hersey dahada ıyı olacaktır

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.