Pazartesi, Temmuz 01, 2013

Silivrispor seçmelerini gerçekleştirdi

Yeni sezon hazırlıklarına hızla devam eden Silivrispor’da geçtiğmiz hafta iki gün boyunca oyuncu seçmeleri gerçekleştirildi.

Silivri Stadı’nda yapılan seçmelere Silivrispor teknik ve idari kadronun haricinde Trakya bölgesinin takımlarının başkanları ve teknik patronlarda Silivrispor seçmelerini yakından takip etti. Geçtiğimiz hafta iki gün boyunca yapılan seçmelere İstanbul’un yanı sıra Trakya bölgesi’nden de denenmeye genç oyuncular geldi.

Seçmeler olumlu geçti
Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar, yardımcısı Sertan, Silivrispor izleme komitesinde olan Mesut Tonta, Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Karabina’da denenmeye gelen oyuncuların performansını yakından takip etti. Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde; “Silivrispor olarak lige iyi hazırlanmak istiyoruz. Bunun için denenmeye gelen oyuncuların performansını görmek ve buradan seçeceğimiz oyuncuların takıma katkısını önemsiyoruz. İki gün boyunca yaptığımız seçmelerde göze çarpan oyuncular var. Önümüzdeki günlerde seçmelerde değerlendirdiğimiz oyuncuları da idmanlarımıza davet edeceğiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery columns="5" ids="67456,67455,67454,67453"]



Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.