Cumartesi, Temmuz 13, 2013

Silivrispor dış transferde hızlı

Silivrispor dış transferde birçok takımın peşinden koştuğu Oyak Renault'un kanat oyuncusu takımından Serkan Urgancı ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen imza töreni ile resmen Silivrisporlu olan genç oyuncu bir yıllığına mukavele imzaladı. Transfer piyasasının gözdelerinden olan genç oyuncu kendisini Silivrisporlu yapan imzayı Kulüp Başkanı İhsan Atun ile birlikte imzaladı. İmza sonrasında bir açıklama yapan Urgancı; “Silivrispor hedefleri olan bir kulüp bende hedefleri olan bir oyuncuyum. Bunun için tercihimi Silivrispor’dan yana kullandım. Yeni sezonda yeni takımının başarısı için ter döküp takımın hedefine ulaşması adına çok çalışacağım” dedi.

DSC_0008

İyi transferler yaptık
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ise yaptığı açıklamasında; “Silivrispor yönetimi olarak dış transferde hızla yol alıyoruz. Bilindiği üzere bu ayın 15’inde kendi tesislerimizde sezonu açacağız. Bunun için hızlı davranıyoruz. Bu zamana kadar anlaşma yaptığımız tüm oyuncular ligimizin üst düzey ve diğer takımların da listelerinde olan oyunculardır. Bunun için ligde hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


 

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.