Perşembe, Temmuz 04, 2013

Silivrispor defansını sağlama aldı

Yeni sezonda hedeflerini tutturmak isteyen Silivrispor yönetimi yaptığı transferlerle adeta bombaları tek tek patlatıyor.


Kulüp Başkanı İhsan Atun’un bizzat yönhettiği transfer görüşmelerinde önceki gün başarılı defan soyuncusu Güray Kula ile anlaşmaya varıldı. Yaklaşık 5 gündür süren görüşmelerin ardından önceki gün anlaşmaya varılan başarılı defans oyuncusu geztiğimiz sezon Erzincan Refahiye takımının defansını koruyordu.


Güray Kula kimdir?
1985 İzmir doğumlu olan tecrübeli oyuncu profesyonel olarak sırasıyla Göztepe, Bursa Nilüfer, Tavşanlı Linyit, Karsspor, Gümüşhane, Menemen, Bayrampaşa ve son olarak da iki sezondur Erzincan Refahiye takımlarında oynadı. Profesyonel lig hayatında 142 resmi maçı olan Güray Kula yeni sezonda Silivrispor’un başarısı için ter dökecek. İmzasının ardından kısa bir açıklamada bulunan Kula; “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Burada kulübün ve camianın hedefleri yüksek. Ben kendime güveniyorum. İnanıyorum ki takıma benimle birlikte yeni dahil olan oyuncu kardeşlerimle birlikte ligi hedeflediğimiz noktada bitireceğiz” dedi.


Atun:İyi yoldayız
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun yaptığı açıklamada; “Görüyoruz ki yeni sezon öncesinde yaptığımız transferlerle birlikte kulübe bir hareket kazandırdık. Yaptığımız bu tarnfserlerin devamı gelecek. Görüştüğümüz oyuncular ligin üst seviyesindeki oyunculardır. İyi yoldayız. İlerleyen günlerde takıma hangi isimlerin katılacağını ögrendikten sonra camiamız ligimizdeki hedefimizi daha net görebilecekler. Biz lig hedefimizi Play-Offlara katılmak olarak belirledik ve bu bağlamda çalışıyoruz. Silivrispor çok daha iyi yerleri hak eden bir kulübümüzdür. Bizlerde yöneticiler olarak bunun hakkını en iyi şekilde vermekteyiz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


 


[gallery columns="5" ids="68014,68013,68010"]

1 yorum:

aydın dedi ki...

guzel transfer tebrık ederım

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...