Perşembe, Temmuz 11, 2013

Silivrispor 1.Grupta

Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de yeni sezon öncesi takımların gruplara göre dağılımının belirleneceği kura çekimi gerçekleştirildi.


Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, 2013-2014 sezonu için Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek takımların gruplarının belirleneceği kura çekimi, dün Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirildi. Spor Toto 2. Lig'de 17 takımlı iki grup, Spor Toto 3. Lig'de ise 18'er takımlı 3 grupta ekiplerin dağılımı belirlendi.


İstanbul Ataköy Olimpiyatevi’nde gerçekleştirilen kura çekiminde Silivrispor 1. Grupta mücadele edecek. 2013-2014 Futbol Sezonunda Silivri’yi temsil edecek olan Silivrispor’un rakipleri ise şu şekilde sıralanmıştır; Antalya Tekirova Belediye, Ankara Adliye, Ankara Demirspor, Belediye Bingöl, Denizli Kızılcabölük, Siitspor, Adıyaman, Bursa Oyakreno, Hatay Payas Belediye, Sivas 4 Eylül, İzmir Bergama Belediye, Derince Belediye, Beylerbeyi, Ümraniye, Karagümrük, Kahramanmaraş Belediye, Trabzon Kanuni ile mücadele edecek.


 


Geçtiğimiz sezon 2. Grupta mücadele eden Silivrispor, yeni sezonda aynı gruptan Belediye Bingöl, Adıyaman, Sivas 4 Eylül, Derince Belediye, Ümraniye ve Trabzon Kanuni ile tekrar eşleşti. Bu eşleşmelerin yanı sıra İstanbul takımları da Karagümrük, Beylerbeyi ve Ümraniye ile de aynı grupta yer alacak.

HABER: ENGİN AKIN




1 yorum:

futbolsever dedi ki...

Bergaman maraş Ümraniye ve Karagümrük favoriler

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.