Salı, Temmuz 09, 2013

Şenvardar, yeniden Bayrampaşaspor’da

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor’u geçtiğimiz sezon ligde iyi bir yere taşıyan Teknik Direktör Murat Şenvardar, kısa bir ayrılığın ardından yeniden eski kulübüne geri döndü.
Anlaşma sonrası kırmızı-yeşilli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Bayrampaşaspor Yönetim Kurulu olarak eski teknik direktörümüz Murat Şenvardar’ın sağlık sorunları nedeniyle yönetimimizle yapmış olduğu görüşmelerde kulübümüzle anlaşmaması ile ilgili kamuoyuna yansıyan açıklamalarını yönetim kurulumuz değerlendirmiştir. Murat Şenvardar’ın kulübümüzle yeniden çalışma isteği yönetim kurulumuz tarafından uygun bulunmuştur. Geçen yıl yakalamış olduğumuz başarının üzerine çıkacak bir yapılanmada özellikle altyapıya destek verip, buradan yetişen futbolcularımızın A takıma kazandırılması bu yıl ki temel ilkelerimizdendir. Bu anlayışla Murat Şenvardar ve teknik ekibiyle yola çıktığımızı ve yeni başarıları hedeflediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”


HABER: İBRAHİM KESKİN

1 yorum:

erkan yıldız dedi ki...

küçükçekmece 2 beylikdüzü 2.sayın şenvardar bu günah rüyalarına girmiyor mu?ama unutma alibeyköy camiası büyük bir camiadır.iyiliği de unutmaz kötülüğü de.

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...