Pazartesi, Temmuz 08, 2013

Saraç: Ses getiren bir ekip olacağız

Süper Amatör Lig'e yükselen Büyük Kılıçlıspor Kulübü’nün Başkanı Murat Saraç, "Ses getiren bir ekip olmak için neler yapılabileceğini değerlendireceğiz'' dedi.


 


Geçtiğimiz sezon iyi bir çıkış grafiği yakalayarak bir üst lige yükselme başarısı gösteren B.Kılıçlıspor yeni sezonda hedeflerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Gazetemiz için özel açıklamalarda bulunan Saraç, “Sezon için hedeflerimizin tamamını gerçekleştirerek Büyükkılıçlıspor’u Süper Amatör Lig'e taşıdık. İlçemizde bu ligde tek takımımız vardı ve bizimle birlikte bu sayı ikiye yükselmiş oldu. Bu şekilde olunca ilçemizdeki futbolseverlerin daha kaliteli maçları izleme imkânı da olmaktadır.


 


 


KISA VADELİ HESAPLARIMIZ OLMADI
Biz Kılıçlıspor Yönetimi olarak kısa vadeli planlar içinde değiliz. Geleceğimize güvenle bakmak için çalışıyoruz. Yönetim olarak iyi bir ekibiz ve bununda meyvelerini almaktayız. Hemen ardından gelecek yıllarda kulübümüzün daha büyük başarılar yaşaması için çalışmalara başlayacağız. B.Kılıçlıspor’un İstanbul genelinde ses getiren bir ekip olması için neler yapılabilir bunu yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla değerlendireceğiz. Nasıl bir yol izleyeceğimizi kararlaştıracağız. İddia, her zaman insanların çalışma şevkini üst düzeyde tutar. Böyle bir ortamın nasıl oluşturulacağını konuşacağız. İddialı ekipler nasıl kurulur bunları çok iyi biliyoruz. Bu konuda hocamızın tecrübelerinden faydalanıyoruz. Kendi yol haritamızı kendimiz çizeceğiz. Tabi başarılar ve hedeflerin yükselmesi beraberinde maddi yükleri ve sorumlulukları da artırıyor. Bu yüzden daha fazla çalışmaya ve desteğe ihtiyacımız var.


IMG_6242


KENDİ YAĞIMIZLA KAVRULUYORUZ
Belediye başkanımıza, yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederiz, fakat herkes biliyor ki bu düzeydeki bir kulübün daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bizim köy olarak kulübe gelir sağlayan yerlerimiz de yok, bugüne kadar kendi özverimizle bu başarılara ulaştık, diğer kulüplere sağlanan kurumsal gelirler bize de sağlanmalı. Kurumsal geliriniz olmazsa, kulüplerin başarıları da geçici oluyor, bu durum o ilçenin geneline de yansıyor. Bence Silivri ilçesi sportif anlamda olması gereken yerin gerisinde. Ama Belediyesinden, kulüpler birliğine, başkanından, yöneticisine, hocasına herkes sözünde durur ve vaatlerini yerine getirirse, Silivrispor’da çok daha üst düzeye gelecektir, bu da ilçenin gelişimine çok büyük katkı sağlayacaktır.


HAYRİ HOCA İLE DEVAM
A takım düzeyinde deneyimli hocamız Hayrettin Atasoy ile yola devam kararı aldık. Geçen seneden gelen takım içinde bir takım revizyonlara gidip yenilenmiş bir yüzle sahaya çıkma niyetindeyiz. Hemen her şeyin maddiyata dayandığının da bilincindeyiz. Maddi konuların aşımı için de ayrı bir takım çalışmalarımız var. Maalesef öngördüğümüz projeler bir şekilde cemiyete takılıyor ve tıkanıyoruz, ya da çok uzun vadelerde çözüme ulaşıyor, bu durumda boynumuz bükük kalıyoruz. Daha güncel, sıkıntı yaşamayacağımız projeler üretmeliyiz, bunun için çalışıyoruz ama işimiz zor. Köyümüzden ve muhtarımızdan da destek bekliyoruz. Köyümüzde eski heyecan ve desteği göremiyoruz, sonuçta biz bu kulüpte herhangi bir menfaatimiz olmadan çalışıyoruz, başarılı sonuçlarda köyümüzün tanıtımını sağlıyor ve gururlandırıyor. Bizlerin de tek isteği köylümüzün daha fazla katılımı ve desteğini bize vermesi, bu bizi daha çok güçlendirecektir.


 


DERDİMİZ ALTYAPI
Bizim asıl özen gösterdiğimiz konu futbol altyapısı güçlü bir kulüp olmaktır. Altyapımızı güçlendirmek adına çalışmalarımız sürüyor. Kendi oyuncusunu yetiştiren kendi öz değerleri ile yola devam eden bir kimlik yapısına sahip olabilmek adına çalışıyoruz, bu bağlamda bu sene U11, U13 ve U19 kategorilerinde de liglere katıldık ve başarılı bir sezon geçirdik, inşallah oradan gelen çocuklarımız sayesinde de devamlılığı olan, kurumsal yapıya bürünmüş çok daha güçlü bir kulüp oluruz” dedi.  


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...