Pazartesi, Temmuz 08, 2013

Ramispor rekor kırarak şampiyon oldu

İstanbul U19/2.Ligi 5.Grup’ta rekorları alt üst eden Ramispor, son maçında Şafak 76’yı 20’ye 0 gibi farklı bir skorla geçti hem de grupta 125 golün altına imzasını atarak şampiyon oldu.

Eyüp Belediyesi Rami Stadı’nda oynanan maçta kırmızı beyazlılar rakip fileye tam 20 gol bırakarak gol sayısını 125’e çıkarttı. 14 maçın 14’ünü de kazanıp kalesinde sadece 5 gol yiyen Ramispor, kırılması zor bir rekora imzasını atarak U19/1.Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Ramispor Kulübü, maçtan sonra şampiyonluğu doya sıya kutlayarak eğlendi. Futbolcular Başkan Ercan Çalışkan’ı omuzlara alarak havaya fırlatarak sevinçlerine ortak ettiler.


Yerel Futbol Sitesi
Fotoğrafları Ramispor Facebook Fan sayfasından temin edilmiştir

[gallery columns="5" ids="68626,68625,68624,68621,68622,68623"]

3 yorum:

Ali Kemal Demir dedi ki...

Bu alanda bir rekor da 2003-2004 sezonunda yine bir Eyüp takımından gelmiş ve Öz Alibeyköspor, Ülke genelinde derece yaptığı yıl 14 maçın 14'ünü de kazanmış ve 118 gol atma başarısı göstermişti. İl genelinde başka takımlarda elbet vardır ancak bu iki örnek bile Eyüp'te alt yapılardaki yetenekli futbolcuların durumunu göz önüne sermekte. Ancak tüm bunlara rağmen Eyüp futbolu bir türlü büyükler kategorilerinde beklenen çıkışı yapamıyor

Kadir dedi ki...

Öncelikle Rami Spor'u haklı şampiyonluklarından ötürü kutlarım.
Futbolda genelde tartışılan bir konuyu bu maç içinde söylemek istiyorum.
Şafak 76 S.K. olarak gurupta iddiasını kaybetmiş bir takım olarak formalite bir maça çıktık.Güçlü rakibimizin şampiyonluğunu kutlayacağı bu maçta saygısızlık olmaması adına genç oyuncularımızı çok zor bir şekilde toparlayıp bu maça çıkardık. A takımımızın 1.Amatöre yükselmesi,sezonun bitmesi nedeniyle bütün oyuncularımızın katılacağı yemekli programımıza bu oyuncularımızı çok geç saate bırakmadan zamanında da katılımlarını sağlayabilecek kurnazlıklarada gidebilir,20-0 değil,10.dakika da 3-0 hükmen sahadan ayrılmasını bilebilirdik.
Yukarıda bahsettiğimiz gibi rakibimize saygı ve kulübümüzün de temel prensiplerine etik olmayacağı nedeniyle bu maça çıktık.
Herşeyi ile garantilenmiş bir maçta Rami Spor fark atarak ne kadar mutlu olmuşlardır bilmiyorum ama belirli bir farktan sonra rakip takımdaki oyunculara karşı saygı gösterip belirli bir skorda maçı bitirebilirlerdi.
Hiç yoktan teknik heyet bu olgunluğu gösterebilirdi.

tahsin GÜVEL dedi ki...

öncelikle şafak 76 külübünün değerli temsilcileri yukarıda ALİKEMAL arkadaşımızında belirtmiş olduğu 118 gollük skoru geçmeği hedef aldığımızdan maalesef böyle bir sonuç ortaya çıktı,ancak hakemide maçı
erken bitirmesi konusunda defalarca uyarmamıza rağmen son dakikaya kadar maçı oynatma zorunluluğu hissettiğindende bu olay meydana gelmiştir .A takımınızın yeni sezonda 1 . amatör kümede başarılı olması dileğiyle başarılar diliyorum

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.