Çarşamba, Temmuz 10, 2013

Ramispor iç transferde hareketli

İstanbul Süper Amatör Lig’de yeni sezonda hedeflerini şampiyonluk olarak belirleyen Ramispor yönetim kurulu ilk olarak iç transferde Teknik Heyetin belirlediği oyuncuları ile anlaşma sağlayarak imzalarını attırdı.

Rami Spor Kulübü Başkanı Ercan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Oktay Artış, Gürol Birkardeşler, Bülent Altındirek tarafından gerçekleştirilen imza töreninde Fatih Demir, Uğur Balkanlı, Efe Balkanlı, Ferhat Çakır, Doğan Sırt, Tolga Taş, Şükrü Tınmaz, Oğuz Sakin ve Yağız Sakinle 2013-2014 sezonu için anlaşma sağlanarak imzalarını attılar.

Rami Spor Kulübü Transfer Komitesi üyesi Oktay Artış imza töreni öncesinde yaptığı açıklamada; “Rami Spor olarak önceliğimizi iç transfer ve altyapılardan yetiştirdiğimiz oyunculara verdik. Hocalarımızın raporları doğrultusunda iç transferde imzalarımızı attırdık. Yeni sezonun hayırla vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz sezon kalemizi koruyan oyuncularımız Fatih Kıraç,Ali Sezen ve orta saha oyuncumuz Savaş Yorulmaz ve forvet oyuncumuz Ercan Sadi ile görüşmelerimiz sürüyor bu futbolcularımıza da imza attırdığımızda Atılan bu imzalarla iç transferi bitireceğiz ayrıca dış transferde de iyi oyuncularla görüşmelerimiz sürmektedir” dedi.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery columns="5" ids="68964,68963,68962,68959,68960,68961,68958"]

1 yorum:

birolilter dedi ki...

yeni kulübün hayırlı olsun birol hoca

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.