Cuma, Temmuz 05, 2013

Leventspor iç transferde 10 futbolcu ile anlaştı

Yeni sezonda ilk etapta iç transfer çalışmalarına hız veren Leventspor, şimdiye kadar 10 futbolcu ile 2013-2014 sezonu için de resmen anlaştı. Yeni sezonda da kırmızı siyahlı formayi giyecek olan futbolcular arasında Mustafa, Ramazan, Serkan, Mesut, Ali Cem, Muhammet Ali, Yusuf, Talip, Emirhan ve Cihat yer alıyor.
Mustafa

Mustafa Tosun kimdir?
Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan Mustafa, siyah beyazlı kulüpte iki sezon forma giydikten sonra o zamanki altyapı pilot takımı Akatlarspor'a transfer olmuş, bu kulübün formasını üç sezon terletmiş, sonrasında 1 sezon tekrar Beşiktaş formasını giymişti. Sonrasında 1 sezon da İstanbulspor A.Ş. formasını  giyen futbolcu, altyapısını tamamladıktan sonra İstanbulspor A.Ş.'den Yeni Salihlispor'a transfer olarak profesyonel olmuş, bir sezon TFF 3.Lig'de forma giymesinin ardından 2002'de Acıbadem takımıyla İstanbul'a  dönüş yapmış ve sonrasında sırasıyla 1 sezon Denizcilik İşletmeleri ve 1 sezon Çıksalın formalarını giymişti. 2005-2006 sezonunda Çıksalın'dan Leventspor'a transfer olan kaptanın bu sezon kulübümüzdeki aralıksız 9.sezonu olacak. Tecrübeli kaptanın 2006-2007 sezonunda  Levent ile 1 Türkiye Şampiyonası deneyimi (4 Mayıs 2007 Cuma,Zonguldak Bld:2-Levent:1 - 1.Kademe yarı finali) tecrübesi bulunuyor.

Ramazan


Ramazan Yıldız Kimdir ?
Futbola Trabzon Bahçecikspor altyapısında başlayan, beş sezon aralıksız bu kulübün formasını giyen oyuncu, sonrasında Yalıspor genç takımında bir sezon ter dökmüştü.A Takım serüvenine 2005-2006 sezonunda Trabzon İdmanocağı takımında başlayan 1986 doğumlu futbolcu, sonrasında 2006-2007 sezonunda İstanbul'a gelmiş ve Zara Ekinli formasıyla vitrine çıkmıştı. Sonrasında askere giden oyuncu, askerlik dönüşü bir buçuk sezon Onuspor forması giymiş, 2010 ve 2011 sezonlarında Zara Ekinlispor formasını giyen oyuncu son senesinde 8 gol ve 13 asistle görevini tamamlamıştı. Ramazan Yıldız 2 sezon önce Ocak ayında Leventspor'a katılmış ve o dönemki Klasman Grubunda Leventspor adına istikrarlı bir grafik çizmiş, geçtiğimiz sezonda da kadronun değişmez oyuncularından olmuştu.

Serkan


Serkan Karagöz kimdir?
24 yaşındaki kaleci Serkan Karagöz futbola 12 yaşında Ayazağaspor altyapısında başladı. Aralıksız dört sezon sarı yeşilli takımın bütün altyapı kademelerinde oynayan deneyimli kaleci, son sezonunda hem U19 takımının kalesini korudu hem de genç yaşına rağmen Ayazağaspor A takım kadrosunda yer aldı. Sonrasında 2008-2009 sezonunu Bakırköyspor takımında geçiren oyuncu, ertesi sezon tekrar Ayazağaspor'a bu döndü. 3.Lige terfi final maçında oynamasa da çoğu lig maçında kalede yer alarak Bölgesel Amatör Lig'in ilk kurulduğu sezon takımının İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubu şampiyon bitirip Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesine büyük katkı sağlamış fakat Ayazağaspor Bölgesel Amatör Ligine katılmamıştı. 2010-2011 sezonunda Çatalcaspor formasını terleten, geçen sezon ise Çengelköyspor kalesini koruyan Serkan Karagöz, bu sezon başı Bölgesel Amatör Lig takımlarından İstanbulspor Kulübü'ne transfer oldu. İlk devrenin bitimine üç maç kala takımdan ayrılan tecrübeli kaleci, 10 maçın 9'unda sarı siyahlı takımın kalesini korudu. AS Akyazı maçında sakatlığından dolayı yedek kulübesinde oturdu fakat forma giymedi. Dumlupınar Üniversitesi maçından hemen sonra takımdan ayrılan oyuncu, maddi sıkıntıların had safhaya ulaşmasıyla  takımdan ayrılan oyuncular kervanına katılmış oldu. Geçtiğimiz sezon Ocak ayı transfer döneminde kadromuza katılan kaleci yeni sezonda da kırmızı siyahlı formayı terletecek.
Serkan Karagöz'ün kariyerinde Ayazağaspor ile 2(iki kez 3.Lige çıkma finali-Yeni Menemen Belediyespor ve Sancaktepe Gençlik),Bakırköyspor ile de 1 Türkiye şampiyonası tecrübesi(1.Kademe yarı finali-Hendek Gençlik Gündoğdu:2-Bakırköyspor:0) bulunuyor.Ayazağaspor ile iki kez TFF 3.Lig'e çıkma final maçı tecrübesi yaşayan kaleci 2007-2008 sezonunda, henüz 18 yaşındayken 0-2 mağlubiyetle sonuçlanan final maçında kaleci Türker'in arkasında, 2009-2010 futbol sezonunda ise bu kez bir başka TFF 3.Lig'e çıkma final maçında o zamanki Ayazağaspor kalecisi Yusuf'un arkasında beklemişti. Ayazağaspor ve Bakırköyspor'daki üstü düzey performansından sonra Çatalcaspor'a transfer olan kaleci, sarı kırmızılı takımın gruplar ve Bölgesel Amatör Lig için play-off grubu dahil bütün maçlarında forma giymiş(35 maç) 2 sezon önce Çengelköyspor kalesinde gruplar ve BAL için play-off grubu dahil 36 maçta takımının kalesini başarıyla korumuştu. Kaleci Serkan Karagöz Bölgesel Amatör Lig için play-off müsabakalarında Levent'e karşı 2 sezon önce Çengelköyspor, önceki sezon da Çatalcaspor takımlarının kalesini korumuş, 10 Mart 2011 tarihinde Spor Akademisi Stadında oynanan Levent-Çatalca maçını Levent 2-0 kazanmış, geçen sezon 15 Nisan 2012 tarihinde Ayazağa Atatürk Stadında oynanan play-off son hafta maçı ise 0-0 beraberlikle sonuçlanmış, deneyimli kaleci iki maçta da 90 dakika forma giymişti.


85 metreden golü var!
Kaleci Serkan Karagöz 2009-2010 sezonunda İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta 6 Aralık 2009 Pazar günü Esenler Belediye Stadında oynanan ve Ayazağaspor'un deplasmanda 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Esenler maçında kendi yarı alanındaki köşe bayrağının bir kaç adım ötesinden kullandığı serbest vuruşla takımının ilk golünü atmış ve bu gol uzun süre konuşulmuştu.


Mesut

Mesut Gönül kimdir?

Futbola İstanbul Gençlerbirliği minik takımında başlayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu kulüpte geçirdiği dört sezonun ardından 16 yaşında Beşiktaş'a transfer olmuş A2 takımına kadar yükselmiş, altyapısını tamamlayıp 2008-2009 sezonunu Çorlu Sanayispor, 2009-2010 sezonunu Çorlu Gençlerbirliği, 2010-2011 futbol sezonunu Fenerköy'de geçiren  sağ açıık, 2 sezon önce Bölgesel Amatör Lig 13.Grup takımlarından Sultangazispor'da sezonu tamamladı. 25 yaşındaki futbolcunun kariyerinde Beşiktaş ile 6 A2 maçında 1 golü, geçen sezon Sultangazispor ile 20 maçta 2 golü, Çorlu Sanayispor ile 1 Türkiye şampiyonası tecrübesi (Çorlu Sanayi:1-Edirnespor:3) bulunuyor. Oyuncu 2010-2011 sezonunda da Bölgesel Amatör Lig için play off grubunda Fenerköy formasıyla boy göstermişti. Geçen yıl Leventspor'a  katılan Mesut Gönül'le yeniden anlaşma sağlandı.

Ali Cem


Ali Cem Gönek kimdir?
Futbola 2000 senesinde, 11 yaşında Kireçburnu minik takımında başlayan oyuncu daha sonra Galatasaray altyapısına transfer olmuştu. 5 sezon Galatasaray altyapısında oynayan orta saha oyuncusu, sonrasında bir sezon Kireçburnu, 4 sezon da Yeniköy altyapılarında ter döktükten sonra, Yeniköy A Takımına yükseltilmiş, 1 sezon da kırmızı beyazlıların A Takımında forma giymişti. 2009 Ağustosta transfer olduğu Dikilitaş takımında üç sezon geçiren oyuncu, istikrar abidesi olarak göze çarpıyor. Futbolcunun A takımlar kariyerinde Bölgesel Amatör Liginin oynanacağı ilk sezon Dikilitaş takımıyla Bölgesel Amatör Lige yükselme (fakat Bölgesel Amatör Lig'e katılmayıp Süper Amatör Lig'inden devam ettiler), Türkiye Şampiyonasında 1.Kademe yarı finali (Dikilitaş:0-Yeni Gaziemir:2), 2 sezon önce de yine Dikilitaş takımıyla birlikte namağlup şampiyonluğu ve Play Offl'lardan Bölgesel Amatör Lige direk terfi başarısı bulunuyor. 2010-2011 sezonunda ise Dikilitaş takımı grubunu Fenerköy ve İdealtepe'nin ardından üçüncü bitirmiş ve Play Offlara kalamamıştı. Geçtiğimiz sezonun başında Leventspor'a dahil olan futbolcu ile yeniden anlaşma sağlandı.



Muhammed


Muhammet Ali Kara kimdir?
Futbola 11 yaşında Bahçelievler minik takımında başlayan futbolcu, semtinin kulübünde 4 sezon geçirdikten sonra 14 yaşında İstanbulspor A.Ş. altyapısına transfer olup aralıksız üç sezon sarı siyahlıların genç ve A2 takımlarında ter dökmüş, henüz 17 yaşındayken ağustos 2005'te o zamanın popüler 2.Lig takımı Etimesgut Şekerspor tarafından profesyonel yapılmıştı. İki buçuk sezonu Etimesgut Şekerspor kadrosunda geçiren oyuncu,2007-2008 sezonunun ikinci yarısını Küçükçekmece takımıyla 3.Ligde tamamlamıştı. 2008-2009 sezonunu İstanbulspor A.Ş.'de geçiren Muhammet, 2009-2010 futbol sezonunda TFF 3.Ligde Alibeyköy formasını giymişti. 2010-2011'i ise genç yaşına rağmen 5 senelik profesyonellikten sonra amatöre dönüp, Beylikdüzü takımında Bölgesel Amatör Lig'de geçiren orta saha oyuncusu, 2 sezon önce temmuz sonu Leventspor'a katılmıştı. Futbolcunun kariyerinde 1 Türkiye Kupası, 5 A2 maçı, 25 TFF 3.Lig müsabakasında 2, 19 Bölgesel Amatör Lig müsabakasında da 3 golü bulunuyor.

Yusuf


Yusuf Oturak kimdir?
Futbola Akatlarspor takımında başlayan genç futbolcu, bu kulübün çeşitli altyapı kademelerinde dört sezon ter döktükten sonra, Akatlarspor'un A Takımında da bir sezon forma giymiş, beş sezonluk Akatlarspor serüveninin ardından 2010-2011 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kağıthanespor formasını terletmişti. Takımı Süper Amatör Lig'e veda ettikten sonra 2011'in  temmuz ayında takımımızla anlaşan genç oyuncu iki sezondur Leventspor'un  formasını terletiyor.

Talip


Talip Kaplan kimdir?
Futbola 16 yaşında İMES takımında başlayan genç defans, son 4 sezonun 2 sezonunda İMES takımının U19, son 2 sezondur da A Takım formasını giyiyordu. 2 sezon önce sergilediği performansla Amatör Bölge Karmasına seçilen futbolcu, İstanbul Amatör Bölge Karmasıyla şampiyonluk yaşamıştı. Amatör Karmanın da banko oyuncularından olan genç stoper, İMES takımında başarılı bir grafik çizmiş ve geçtiğimiz sezon Leventspor'a dahil olmuştu.

Emirhan


Hüseyin Emirhan Kınlak kimdir?
Futbola 11 yaşında İstanbul Büyükşehir Belediyespor minik takımında başlayan sağ bek, aralıksız 6 sezon altyapı kademelerinde ve sonrasında 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında akademi liglerinde ve akademi ligi Play Off'larında forma giydikten sonra, geçen sezon ekim ortasında 1.Amatör takımlarından Küçükçekmece Yeşilovaspor'a transfer olmuş, geçen sezon genç yaşına rağmen hem U19 1.Ligini üçüncü bitiren genç takımında hem de A takımında banko forma giymişti. Küçükçekmece temsilcisinde 2 sezon önce sağ açık mevkiinde oynayan oyuncu U19 Liginde 19 gol, A takımda  ise 5 gol kaydetmişti. 19 yaşındaki genç defans oyuncusunun kariyerinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması altında U16 Akademi Liginde 23 maçta 1 golü, U17 Akademi Liginde ise 14 maçta 1 golü bulunuyor. Oyuncu geçen sezona kadar federasyon bölge karmasında forma giyiyordu.  Genç futbolcumuz İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da U15 kategorisinde mücadele ederken Riva'da Milli takım kampı, Rusya'da Vin Nicov Turnuvasında 2.lik, U16 yaş kategorilerinde ise Antalya'da yine Milli takım kampında yer almıştı. 19 yaşındaki Emirhan, bu sezon ki U19 kadrosunda da yer almış ve takımın adeta gol yükünü çeken isim olmuştu.

Cihat


Cihat Akbulut kimdir?
Futbola Sişli Sanayi altyapısında başlayan kaleci Cihat Akbulut, geçtiğimiz sezon takımımıza dahil olmuş ve A takımımızla da antrenmanlarda yer alarak U19 Ligi'nde takımımızın kalesini korumuştu. 1994 doğumlu kaleci güçlü fiziği ile ön plana çıkıyor.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com


 

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.