Cuma, Temmuz 05, 2013

Leventspor, Hasan Fırat'ı da kadrosuna kattı

İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor, dış transferde bombalarını bir bir patlatıyor. Kırmızı siyahlılar Erdem, Can ve Turgay'dan sonra bugün de Yenibosnaspor'dan Hasan Fırat ile anlaştı.


Bugün Leventspor Kulüp Tesislerinde Başkan Mehmet Şenozan ile bir görüşme yapan Yenibosnaspor'un 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Hasan Fırat ile anlaşmaya vardı.


tn_IMG_7348


Hasan Fırat kimdir?
Futbola Bahçelievler İdmanyurdu takımında başlayan futbolcu, altyapısını tamamladıktan sonra ilk A takım deneyimini 19 yaşında Bahçelievler İdman Yurdu takımında yaşamış, ertesi sezon 20 yaşında Bakırköyspor ile profesyonelliğe adım atmıştı. Aralıksız dört sezon, bir sezonu 2.Lig'de üç sezonu de 3.Lig'de yeşil siyahlı ekipte forma giyen oyuncu, 2004-2005 sezonu Kasımpaşa takımına transfer olmuş, burada 3.Lig ve 2.Lig'de iki buçuk sezon geçirmiş, 2006-2007 sezonunda ise yine 2.Ligde Zeytinburnuspor ve Gebzespor formalarını giymişti. 2007-2008 sezonunun ilk yarısını yine 2.Lig'de Gebzespor'da devam eden futbolcu, ara transferde Zeytinburnuspor'a tekrar geri dönmüştü. 2008-2009 sezonunda 3.Lig'de Karagümrük forması giyen futbolcu, 2009-2010 sezonunda Darıca Gençlerbirliği takımının yolunu tuttu. 3.Lig'de Darıca Gençlerbirliği formasıyla iyi bir sezon geçiren orta saha, takımıyla 3.Lig Yükselme Grubunda mücadele etmişti. 2010-2011 sezonu ocak ayı transfer döneminde, yaklaşık 11 senelik profesyonel kariyerini sonlandırıp Kahramanmaraş Belediyespor takımıyla Bölgesel Amatör'e dönmüş, 11 maçın 7'sinde oynamış, takımı grubu ikinci bitirerek TFF 3.Lig biletini Elazığ Belediyespor'a kaptırmıştı. 2011-2012 sezonunun ilk devresini BAL 12.Grupta Çerkezköy, ikinci devresini de BAL 2.Grubu üçüncü bitirerek o sezon ilk iki takım için yapılan, 3.Lig için play-off şansını kaybeden Dersimspor'da geçiren ortasaha oyuncusu Dersimspor'un son grup maçına ve üçüncü bitirmesine rağmen İl kontenjanı gereği oynadığı ve 3-0 kazandığı play-out maçına çıkmamış ve İstanbul'a dönmüştü. Geçen sezonu Bölgesel Amatör Lig'e istanbul Şampiyonu olarak lider yükselen sarı siyahlı Yenibosnaspor'da geçiren futbolcu, sezon boyunca muhteşem bir performans göstermiş, attığı goller ve istikrarlı oyunuyla takımını sırtlayan oyuncuların başında gelmişti. Deneyimli futbolcunun kariyerinde TFF 2.Lig'de 79 maçta 5 golü, TFF 3.Lig'de 126 maçta 17 golü,  2 Türkiye Kupası maçında 2 golü, BAL'da ise 23 maçta 5 golü bulunuyor. Hasan Fırat, Teknik Direktör Serdar Gücüyener ile 2.Lig ve 3.Lig'de birlikte çalışmıştı.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

4 yorum:

otorite dedi ki...

Yolun acik olsun buyuk insan. Insallah hayirlisi olur senin icin.

doğan erdem dedi ki...

Adam gibi adam Hasan FIRAT.. hayırlı olsun abicim :)

tt dedi ki...

Sihirbaz a hayirli ugurlu olsun .. bir futbolcudan cok daha ötesi.

Mehmet Tekin dedi ki...

Adamın Dibi Hasan abime hayırlı olsun . şimdiden levent sporun şampiyonlugunu kutlarım her iki taraf için hayırlı olsun

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.