Pazartesi, Temmuz 01, 2013

Küçüksu Yenimahalle şampiyon

 İstanbul 2.Amatör Lig 17.Grup'ta terfiyi haftalar önce garantileyen Küçüksu Yenimahalle, Kanlıca karşısında aldığı galibiyet ile bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.


Küçüksu henüz 4.dakikada Enes'in golü ile öne geçti. 40.dakikada Sertaç'ın golü Kanlıca'ya beraberliği getirirken, ilk devre 1-1 eşitlik ile sonuçlandı. İkinci devrede üstünlüğü ele alan Küçüksu Yenimahalle, 51.dakikada İbrahim'in penaltı golü ile, 65.dakikada Anıl'ın ve 71.dakikada Enes'in golleri ile karşılaşmadan 4-1 galibiyet ile ayrılmasını bildi.


Karşılaşma sonrasında kendisini destekleyen taraftarları ile şampiyonluğu doyasıya kutlayan Küçüksu Yenimahalle, son haftada Kirazlıtepe ile oynayarak ligi bitirecek.


STAD : Spor Akademisi
HAKEMLER : Onur Çakır, Furkan Olcay, Aykut Ören
KÜÇÜKSU YENİMAHALLE : Utku, Arif, Emre Özdemir, Emre Aygün, Harun, Anıl, İbrahim, Enes, Emre Kaya, Yakup, Emre Akgün (Tuncay, Ömer, Murat, Erdem, Ali, Şahin, Emrecan)
TEKNİK SORUMLU : Mustafa Özdemir
KANLICASPOR : Burak, Ahmet Can, İlhan, Fırat, İbrahim, Can, Hacı Ali, Mehmet Öz, Emrah, Sertaç, Bora (Aytuğ, Mehmet Kirli, Ahmet, Tunç, Kemal)
TEKNİK SORUMLU : Suat Tümer


[gallery ids="67355,67354,67360,67359"]

3 yorum:

aü22 dedi ki...

bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz .. teşekkrler yerel futbol teşekkürler erdem abi

tayfun dedi ki...

bravo yeni mahalle

yahya60 dedi ki...

şampiyon KYSK

Teşekkürler yerel futbol

İstanbul 2. Amatör Lig 5 Mayıs 2024 Pazar Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...