Perşembe, Temmuz 04, 2013

Konya Barosu'nun şampiyonu Seydişehir

Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Birimi tarafından Konya Barosu ile ortaklaşa düzenlenen “Konya Barosu 2013 Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası” Seydişehir'in şampiyonluğuyla sona erdi.



Şehit Muharrem Samur Stadı’nda 1,5 aydır devam eden turnuvaya; hakim, savcı, avukat ve stajyer avukatlardan oluşan toplam 10 takım; Baro Aslanları, Seydişehir, Efsane Hukukçular, Çağrı, Akşehir-Ilgın, Real Konya, Ereğli, Genç Avukatlar, Bozkurtlar ve Stajyer United olmak üzere grup ve puan sistemine göre onbire onbir gerçekleşen 24 maç sonunda turnuva centilmence tamamlanmıştır.


Konya Barosu 2013 Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası final proğramında oynanan 3.lük maçında Ereğli takımını 4-0 lık skorla rahat geçen Real Konya üçüncü olurken, final maçı Seydişehir ve Baro Aslanları takımları arasında oynandı. Normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmada uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışları sonunda Baro Aslanları’na 6-5 üstünlük kura Seydişehir takımı şampiyon olmuştur.


Turnuva; gol kralı Av.Aykut Başar, altın eldivenler Stajyer Av.Ayberk Gökçen, Mehmet Balta, fair-play ödülleri Stajyer United takımı, Stajyer Av.Mehmet Çelik, Stajyer Av.Serkan Perçin, en değerli oyuncu Müjdat Oğul ve yaşam boyu başarı ödülü de Av.Bünyamin Türkmenoğlu’na verildi. Ayrıca turnuvaya katkılarından dolayı; Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak, hakemler Erhan Işık, Yasin Şahin, Arda Köser, Mehmet Büyükyılmaz, stad amiri Fevzi Kural ve sağlık görevlisi Adem Koç’a teşekkür plaketi takdim edildi.


Turnuva 3.lük ve final maçı sonunda gerçekleşen kupa töreninde dereceye giren takım ve oyuncularına kupa ve hediyelerinin yanı sıra turnuvada emeği geçenlere plaketlerini Konya Baro Başkanı Av.Fevzi Kayacan, Konya Barosu Saymanı, Spor ve Sağlık Merkezi Başkanı Av.Fatih Ekizer, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Demirtaş, Seydişehir Hakimi Hikmet Çakmakçı, Spor ve Sağlık Merkezi Başkan Yard. Av.Ahmet Onur Somuncu, Av.Rafet Bulut ve Konya Barosu Yazı İşleri Müdürü Recep Avcu verdi.


Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak, yaptığı açıklamada; Turnuvanın gayet centilmence geçmesinden dolayı oldukça memnun kaldıklarını, kurum ve özel turnuvalarının yazın da olsa devam ettiğini ve edeceğini belirtti. Karabacak; "Turnuvaya desteklerinden dolayı başta Konya Barosu Başkanı Fevzi Kayacan’a, özellikle Konya Barosu Saymanı, Spor ve Sağlık Merkezi Başkanı Av.Fatih Ekizer, Konya Baro yönetime, çalışanlarına, emeği geçenlere ve katılımcı tüm takımların oyuncularına teşekkür ederim” dedi.


[gallery columns="4" ids="67977,67975,67976,67974"]

Hiç yorum yok:

Çorluspor 1947 Üçüncü Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.